Droghelvetet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2019-10-01
Förlag
Vulkan
Dimensioner
217 x 142 x 23 mm
Vikt
466 g
SAB
Lz Harjula, Kimmo
ISBN
9789189013865
Droghelvetet (häftad)

Droghelvetet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-10-01
249
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Boken "droghelvetet" är en sann berättelse om en f d, tung missbru kare, och ex grov kriminell kimmo harjula. Hans eget helvete bör jade redan när han var sju år.Hans föräldrar var alkoholister och missbrukare, han blev kontinu erligt misshandlad och utnyttjad sexuellt redan i den åldern. För att överleva, började han sniffa lim, röka hasch och dricka alkohol.

Hans liv fylldes med droger och kriminalitet, som varade ca 30 år. Han blev placerad i 46 olika fosterhem, och har suttit 14 år i olika fängelser. Han hittade slutligen vägen ur misären, och är i dag drogfri och utbildad terapeut.
PAUL MURPHY

HEJ KÄRA MEDMÄNNISKAN

Den här boken som du nu håller i din hand är en sann berättelse, om hur det är att växa upp i en familj där våldet och alkoholen styr hela tillvaron. Min tröst och räddning som ung barn var att hitta den fantastiska effekten i alkoholen och drogerna. Detta för att slippa känna denna enorma smärta som fanns inom familjen. Redan som ung började jag använda tunga droger som heroin. Men jag hittade vägen ur misären och överlevde. Min önskan är att med denna bokens hjälp få drogbru karen förstå att det går att komma ur missbruket. Jag vill även så ett frö i de förtvivlade anhörigas hjärtan att det finns möjlighet att få hjälp. Om man bara har viljan, och tar emot den hjälp som finns.

KIMMO HARJULA
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Droghelvetet
 2. +
 3. 66 Day Challenge med medelhavsmat

De som köpt den här boken har ofta också köpt 66 Day Challenge med medelhavsmat av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Droghelvetet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förändring mot alla odds
  Kathi, 22 juni 2022

  Ett innifrånperspektiv från verkligheten av att leva med tungt missbruk och grov kriminalitet, från författaren själv. Och hur han kom ur det livet! Det var en otrolig läsning.
  Men man undrar om ingen korrekturläst? Boken är skriven på dålig svenska med många grammatiska fel och felstavningar vilket drar ner läsupplevelsen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Paul Murphy