Välkommen till framtiden (spel)
Format
Spel
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-12-02
Förlag
Kaunitz-Olsson
Dimensioner
324 x 324 x 50 mm
Vikt
1312 g
ISBN
9789189015326

Välkommen till framtiden

Spel,  Svenska, 2020-12-02
613
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du tankar på Preem och passar på att köpa en ekologisk frukostbricka. Slå tärningen igen.

Välkommen till framtiden är ett sällskapsspel där dagens frågeställningar och kommentarer leder till morgon dagens problematik. Vad händer med samhället på grund av klimatförändringarna? Spelaren får erfara hur grundläggande funktioner kollapsar under spelets gång, med annalkande krig, pågående pandemier och klimatkatastrofer. Spelarnas psyke och resonemang prövas i detta sällskapsspel för alla åldrar.

Lars Arrhenius och Eric Ericson utmanar dig att utforska innebörden av att vara människa i tider av stora samhälleliga kriser. Med en perfekt blandning av humor och allvar lotsar dem dig genom spelet där ett misslyckat drag riskerar att dra ned dig i den brinnande avgrunden.

Lars Arrhenius (f. 1966) är konstnär verksam internationellt med olika konstprojekt. Han har bland annat skapat kortfilmen om minutrarna innan Anna Lindhs mord tillsammans med Johannes Müntzing.

Eric Ericson (f. 1972) är konstnär och författare. Han debuterade med klassikern Brev till samhället 2003. Ericson är dessutom formgivaren bakom gnistskyddet Slottet brinner som prins Carl Philip tog åt sig äran för 2010.

Tillsammans har Arrhenius och Ericson tidigare skapat vinylskivan Sånger från samhället och sällskapsspelen Välkommen till samhället, Panama, Från ingenting till randig tandkräm och Kalas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Välkommen till framtiden
  2. +
  3. Öppen : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Öppen : en självbiografi av Andre Agassi (pocket).

Köp båda 2 för 692 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna