Naturupplevelser: Äventyr och ansvar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (54.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-03
Förlag
Votum Förlag
ISBN
9789189019133
Naturupplevelser: Äventyr och ansvar (e-bok)

Naturupplevelser: Äventyr och ansvar E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2020-04-03
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Ju mer tid vi spenderar på att uppleva vår natur, desto bättre kommer både vi och naturen att må!

Naturupplevelser påverkar - både oss och naturen. För visst blir vi påverkade av den underbara jord vi lever på, men om vi inte vårdar och behandlar naturen på ett bra sätt så kan vår påverkan på naturen få förödande konsekvenser. Det är inte ovanligt att starka naturupplevelser berör oss mer än vi först anar. När vi uppslukas av de intryck som naturen kan ge, bleknar det mesta runt omkring oss. Till synes olösliga problem eller mycket komplicerade livssituationer, kan te sig mer eller mindre bagatellartade eller i alla fall högst hanterbara i perspektivet av dessa upplevelser. Naturupplevelser är effektiva och har en klart läkande och stärkande förmåga.

Följ med till 21 intressanta naturupplevelser, som t ex Europas nordligaste fastland, Nordamerikas Galapagos och trandansen vid Hornborgasjön. Pär Axelstjerna skriver inspirerande om sina naturupplevelser och försöker se på resmålen utifrån ett annorlunda perspektiv, där han växlar mellan intressanta fakta, egna erfarenheter och miljöpåverkande aspekter. Hans önskan är att uppmuntra och inspirera andra till att hitta sina egna naturupplevelser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pär Axelstjerna

  • Kebnekaise: Nordtoppen och Sveriges tak

    Pär Axelstjerna

    Störst, först, bäst och vackrast? Om toppbestigning, vandringsleder, utrustning, äventyr, historia, natur, klimatpåverkan och mätningar! De flesta av oss känner redan till att Kebnekaise är Sveriges högsta berg och det känns lugnt och tryggt att d...