Klimatsynda! : så räddar vi planeten med lust, lättja, girighet, vrede, avund, högmod & frosseri (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
349
Utgivningsdatum
2020-05-20
Upplaga
1
Förlag
Volante
Dimensioner
222 x 152 x 28 mm
Vikt
652 g
SAB
Uh
ISBN
9789189043206
Klimatsynda! : så räddar vi planeten med lust, lättja, girighet, vrede, avund, högmod & frosseri (inbunden)

Klimatsynda! : så räddar vi planeten med lust, lättja, girighet, vrede, avund, högmod & frosseri

Inbunden Svenska, 2020-05-20
216
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Mattias Goldmann är en av landets mest inflytelserika klimatprofiler. I sin nya, syndigt optimistiska bok visar han hur vi en gång för alla kan lyckas med utmaningen att rädda klimatet. Under alla år av opinionsbildning har han och andra klimatdebattörer fokuserat på uppoffringar och försakelser, att "vi måste byta livsstil för att rädda klimatet". Därmed har de hela tiden skickat en signal att det som är ohållbart och dåligt för klimatet egentligen är roligare och mer attraktivt. Den signalen - menar Mattias Goldmann - är det dags skrota. För det är ju trots allt mänskligt att lusta och synda ...

Mattias Goldmann går dödssynd för dödssynd igenom de skarpaste argumenten, de bästa exemplen på lyckade hållbarhetsprojekt från runtom i världen och de roligaste utmaningarna vi alla kan ta oss an för att tillsammans ställa om en gång för alla. Detta är en bok som är lika angelägen och användbar för privatpersoner som företag och organisationer från lokal till global nivå.

I ett läge när vi på allvar insett att vårt samhällsbygge är väldigt sårbart är det hög tid att byta angreppssätt när vi tar oss an den största utmaningen. När vi kommer ur det rådande undantagstillståndet har vi en historisk chans att byta taktik. Med en optimistisk och hoppfull retorik är chanserna att få alla med på tåget plötsligt större än de någonsin varit. Mattias Goldmanns Klimatsynda! är en positiv tankemodell och ett klimatupprop just för alla som vill börja känna hopp och lust inför den enorma, gemensamma utmaningen att vända utvecklingen och rädda planeten. Det klarar vi bara om vi vågar tänka om, tänka tvärtom och tänka: Vad skulle hända om ...?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klimatsynda! : så räddar vi planeten med lust, lättja, girighet, vrede, avund, högmod & frosseri
  2. +
  3. Skogslandet : en granskning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skogslandet : en granskning av Lisa Röstlund (kartonnage).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »