Klimatsynda! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
347
Utgivningsdatum
2020-05-22
Förlag
Volante
ISBN
9789189043213
Klimatsynda! (e-bok)

Klimatsynda! (e-bok)

Så räddar vi planeten med lust, lättja, girighet, vrede, avund, högmod & frosseri

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-05-22

Styckköp

152

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mattias Goldmann är en av landets mest inflytelserika klimatprofiler. I sin nya, syndigt optimistiska bok visar han hur vi en gång för alla kan lyckas med utmaningen att rädda klimatet. Under alla år av opinionsbildning har han och andra klimatdebattörer fokuserat på uppoffringar och försakelser, att ?vi måste byta livsstil för att rädda klimatet?. Därmed har de hela tiden skickat en signal att det som är ohållbart och dåligt för klimatet egentligen är roligare och mer attraktivt. Den signalen ? menar Mattias Goldmann ? är det dags skrota. För det är ju trots allt mänskligt att lusta och synda ?

Mattias Goldmann går dödssynd för dödssynd igenom de skarpaste argumenten, de bästa exemplen på lyckade hållbarhetsprojekt från runtom i världen och de roligaste utmaningarna vi alla kan ta oss an för att tillsammans ställa om en gång för alla. Detta är en bok som är lika angelägen och användbar för privatpersoner som företag och organisationer från lokal till global nivå.

I ett läge när vi på allvar insett att vårt samhällsbygge är väldigt sårbart är det hög tid att byta angreppssätt när vi tar oss an den största utmaningen. När vi kommer ur det rådande undantagstillståndet har vi en historisk chans att byta taktik. Med en optimistisk och hoppfull retorik är chanserna att få alla med på tåget plötsligt större än de någonsin varit. Mattias Goldmanns Klimatsynda! är en positiv tankemodell och ett klimatupprop just för alla som vill börja känna hopp och lust inför den enorma, gemensamma utmaningen att vända utvecklingen och rädda planeten. Det klarar vi bara om vi vågar tänka om, tänka tvärtom och tänka: Vad skulle hända om ??
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »