En liten bok om lycka (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
89
Utgivningsdatum
2020-01-15
Förlag
Volante
ISBN
9789189043435
En liten bok om lycka (e-bok)

En liten bok om lycka (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-01-15
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad gör oss lyckliga?

Det har varit en återkommande fråga för Micael Dahlen.
Här sammanfattar han på sitt personliga, underhållande och typiska sätt resultaten av sin egen och andras forskning ? i tretton tips som bevisligen kan få oss att trivas
bättre med våra liv.
I En liten bok om lycka finns också historiska perspektiv och berättelsen om hur Micael Dahlen, genom sin lyckoforskning, råkade göra världens lyckligaste land aningen mindre lyckligt.

Micael Dahlen är professor på Handelshögskolan i Stockholm. Hans föreställning Om lycka gick för utsålda hus på Dramaten. Han har tidigare bland annat skrivit böckerna Starkt kul, Kaosologi och Nextopia (som också anknyter till lycka).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dahlen Micael

  • Kaosologi

    Dahlen Micael

    Alla beslut du någonsin tagit, alla gånger du sagt nej istället för ja. Hur hamnade du just här? Kaosologi handlar om hur små saker kan få stora följder. Jag tror att allt går att förklara och att allt hänger ihop, bara vi vågar fråga varför, vrid...

  • Starkt kul

    Dahlen Micael

    Starkt kul är en unik tankebok om träning fylld med smarta tips, övningar och lifehacks. För att förändra vanor. För att lyfta tungt. För att springa längre och snabbare. För att bli en vardagsninja. Och ha starkt kul på vägen!

Bloggat om En liten bok om lycka