Prat, prat, prat : krönikor om ett Sverige i förändring (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2001-10-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Atlas
Medarbetare
Möller, Johanna (form)
Dimensioner
178 x 110 x 10 mm
Vikt
85 g
SAB
Occ.09
ISBN
9789189044838
Prat, prat, prat : krönikor om ett Sverige i förändring (pocket)

Prat, prat, prat : krönikor om ett Sverige i förändring

Pocket, Svenska, 2001-10-01
79
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Trött på det förenklade mediabruset? Du är inte ensam. Allt fler människor vill bli betraktade som vuxna. Men de känner inte igen sig i den virtuella värld som mediafabrikerna förmedlar. Var finns komplikationerna? Finns det ingen som vågar säga emot? Ett svar som många funnit är Björn Elmbrants krönikor i Studio Ett i radions P1. Där får du ofta avvikande förklaringar till det som sker. Bakom den lättsamma, raljerande tonen finns en stark lidelse för att demokrati och rättvisa är möjliga också i globaliseringens tid. Nu finns äntligen ett urval av Elmbrants krönikor de senaste åren som bok, med den ironiska titeln prat, prat, prat.

Björn Elmbrant fick Stora Journalistpriset 2000 för sina "informativa, analytiska och spetsiga perspektiv på politiska och ekonomiska frågor".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Prat, prat, prat : krönikor om ett Sverige i förändring
  2. +
  3. Svenska rånare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svenska rånare av Anders Adali, Theodor Lundgren (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Elmbrant

Övrig information

Trött på det förenklade mediabruset? Du är inte ensam. Allt fler människor vill bli betraktade som vuxna. Men de känner inte igen sig i den virtuella värld som mediafabrikerna förmedlar. Var finns komplikationerna? Finns det ingen som vågar säga emot? Ett svar som många funnit är Björn Elmbrants krönikor i Studio Ett i radions P1.

Där får du ofta avvikande förklaringar till det som sker. Bakom den lättsamma, raljerande tonen finns en stark lidelse för att demokrati och rättvisa är möjliga också i globaliseringens tid. Nu finns äntligen ett urval av Elmbrants krönikor de senaste åren som bok, med den ironiska titeln Prat, prat, prat.

Björn Elmbrant fick Stora Journalistpriset 2000 för sina "informativa, analytiska och spetsiga perspektiv på politiska och ekonomiska frågor".