Annette på sista sidan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2001-11-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Atlas
Medarbetare
Adore (form)
Dimensioner
161 x 162 x 17 mm
Vikt
300 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789189044869
Annette på sista sidan (inbunden)

Annette på sista sidan

Inbunden Svenska, 2001-11-01
136
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Annette Kullenberg på Sista Sidan i Aftonbladet är ett måste.
Är det godbiten du sparar till sist? Eller börjar du läsa hennes fundror först av allt?

Kul. Och allvarligt. Om det mesta som händer och fötter. Lite överallt.
Men ett annat öga.
Hemligheten? Den ligger i det oväntade. Du vet aldrig med Annette Kullenberg. Vad handlar det om?
Vad är det som står mellan raderna?
Menar hon verkligen allvar? Är hon en sopprot?

Här är 52 av hennes senaste sistasidor i Aftonbladet. De gör dig på bra humör. Även om du är färdig att hoppa i sjön för att hon har FEL. Men hon kan ett och annat. Framför allt kan hon skriva. Och väcka starka känslor och nya tankar. För alltfler har hon blivit ett behov: Har du läst Annette idag?
Och du! Hon är inte så vimsig att det stör. Sällan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Annette på sista sidan
  2. +
  3. Nomen Nescio

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nomen Nescio av Nils Fredrik Kullenberg (häftad).

Köp båda 2 för 215 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annette Kullenberg

Övrig information

Annette Kullenberg på Sista Sidan i Aftonbladet är ett måste. Är det godbiten du sparar till sist? Eller börjar du läsa hennes fundror först av allt? Kul. Och allvarligt. Om det mesta som händer och fötter. Lite överallt. Med ett annat öga. Hemligheten? Den ligger i det oväntade. Du vet aldrig med Annette Kullenberg. Vad handlar det om? Vad är det som står mellan raderna? Menar hon verkligen allvar? Är hon en sopprot?

Här är 52 av hennes sistasidor i Aftonbladet. De gör dig på bra humör. Även om du är färdig att hoppa sjön för att hon har FEL. Men hon kan ett och annat. Framför allt kan hon skriva. Och väcka starka känslor och nya tankar. För alltfler har hon blivit ett behov Och du! Hon är inte så vimsig att det stör. Sällan.

Annette Kullenberg fick Stora Journalistpriset 2001 "för att hon med kunskap och lust, patos och skärpa har skapat en oförutsägbar och tankeväckande journalistik".

"I förrgår beslöt jag mig för att gå på restaurang för att slippa se matchen mellan Norge och Spanien. Anledningen var att jag inte står ut med att se norrmän spela fotboll. När jag angav detta skäl väckte det förvåning och en hel del ilska. Strunt samma. Jag kände mig som en spanjor. Dessa långa bleka norska furor. Deras skepnad torde förefalla spanjorerna märklig. Jag bad hovmästaren att hålla lite koll på matchen och han sa att de hade radion på i köksregionerna. Vid deserten kom han fram till bordet och bugade lätt som inför en kista. Det föreföll mig faktiskt som om han defilerade, men han hade ingen begravningsros i handen. Norge vann med 1 - 0, förkunnade han med svag stämma Det är som vanligt i Europa: Spaniens målvakt vill dö."