Gravid : med livet som insats (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2019-09-11
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
194 x 130 x 8 mm
Vikt
207 g
SAB
Lz Selberg, Anette
ISBN
9789189047051
Vanliga sökord
Cancer Sköldkörtel Gravid Sköldkörtelcancer

Gravid : med livet som insats

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-09-11
192
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Anette Selberg debuterar med "Gravid - med livet som insats", en självbiografi om hur livet vändes upp och ner när hon fick ett cancerbesked i samband med sin andra graviditet. I efterhand kände Anette att hennes erfarenheter kunde hjälpa andra i liknande situationer, och har därför valt att publicera sina tankar och erfarenheter från sjukdomsperioden.

"Gåvan att vara en kvinna medför många ansvarsområden. Moderskap är ett av dem. Men när moderskap och sjukdom sammanfaller i samma skede av livet, medför det en mycket svår konflikt för ett mammahjärta att hantera."

"Gravid - med livet som insats" är en stark, utlämnande bok, där tvivlet och rädslorna blandas med författarens starka önskan att bli frisk. Boken berättar om en resa av personligt lärande och tar upp tabun och svåra motsättningar som kan möta blivande mödrar. Anette vill visa att med rätt mentalitet och styrka kan man gå vidare från en kamp som verkat förlorad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gravid : med livet som insats
 2. +
 3. Bakom skottsäkert glas

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bakom skottsäkert glas av Linda Rönn (inbunden).

Köp båda 2 för 381 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gravid : med livet som insats. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gripande och känslosam om både glädje och sorg!

  Anette Selberg berättar ärligt och utlämnande om sin kamp mot cancern men även om kampen för att hennes dotter skulle överleva. Boken är välskriven och lättläst trots väldigt tunga ämnen. Den är väldigt känslosam, ögonen tårades flera gånger, både av sorg och glädje. Vissa människor är starkare än andra, Anette är en sådan människa!

 2. Gripande!
  olorensson, 25 oktober 2019

  Läste ut denna boken i förra veckan, den var oerhört fängslande, redan efter första sidorna var jag fast!
  Tar upp allt som har med ofrivillig graviditet att göra, cancerbesked och behandling på ett väldigt gripande sätt, med hennes egna ord får vi följa hennes liv. Några tårar fälldes,
  tycker absolut den ska läsas av alla!

Visa alla 2 recensioner