Hata dig själv som du hatar andra (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
491
Utgivningsdatum
2020-02-26
Förlag
Ekström & Garay
ISBN
9789189047341
Hata dig själv som du hatar andra (e-bok)

Hata dig själv som du hatar andra E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-02-26
95
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Andrée är en ung man som hatar det mesta i sitt liv och vars enda glädje i tillvaron är att ägna sig åt småkriminella aktiviteter. Alex är den tonårige feministaktivisten som drömmer om att krossa patriarkatet och sätta dit alla mansgrisar därute. Petter är kroppsbyggaren som drömmer om att köpa sitt eget gym och bli störst, bäst och vackrast, men som ständigt ser sin omgivning sätta käppar i hjulet för honom. Deras vägar korsas när de av olika anledningar beslutar sig för att mörda Sveriges statsminister, Stefan Löfvén.

Hata dig själv som du hatar andra är historien om hur det är att känna sig utanför, motarbetad och missanpassad. Det är också en historia om att växa upp från pojke till man i 2010-talets Sverige, och svårigheterna med detsamma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Oliver Dagnå

  • En humanitär stormakt : sagan om folkhemmets svanesång

    Oliver Dagnå

    I det oerhört fiktiva landet Svedala är Stefan Rövén statsminister. Svedala anser sig vara en humanitär stormakt - ett Nordens Eldorado dit alla världens flyktingar är välkomna att leva med oändliga förmåner och bidrag. Självbilden får sig emeller...