Våga starta eget : tips och råd inför din företagsstart (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
81
Utgivningsdatum
2020-02-24
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
196 x 131 x 5 mm
Vikt
145 g
SAB
Qbaj
ISBN
9789189047518
Våga starta eget : tips och råd inför din företagsstart (häftad)

Våga starta eget : tips och råd inför din företagsstart

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-02-24

Slutsåld

Jag fick idén till "Våga starta eget" när jag skulle, just det - starta mitt första företag. Jag googlade och fick en massa träffar men visste inte hur och var jag skulle leta för att få rätt information. Jag hade 1000 frågor om allt mellan himmel och jord. Hade det inte då varit skönt att ha en bok där jag kan läsa hur andra har gjort? Man behöver ju faktiskt inte uppfinna hjulet igen! Därför har jag nu skrivit "Våga starta eget" som en guide för alla andra som planerar att starta eget företag!Boken innehåller praktiska råd och tips, och intervjuer med andra småföretagare som gjort samma resa, här delar de med sig av sina erfarenheter. Varje år startar det cirka 70 000 företag i Sverige - "Våga starta eget" är ett sätt att göra det lite lättare för alla som vill ge ut sig på sitt eget äventyr.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våga starta eget : tips och råd inför din företagsstart. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Våga starta eget
    Lars Edbertsson, 28 juli 2021

    En lättfattligt och inspirerande bok som gjorde att jag började fördjupa mig i ämnet. Att få tips och råd från personer som redan startat firma är ovärderligt.

Visa alla 1 recensioner