Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2020-04-22
Förlag
Romanus & Selling
Medarbetare
Säll Everö, Hanna (form)
Dimensioner
211 x 132 x 18 mm
Vikt
283 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189051072
Att vara kvinna över sitt liv : 10 budord för dig som vill framåt (häftad)

Att vara kvinna över sitt liv : 10 budord för dig som vill framåt

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-04-22
199
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Att vara kvinna över sitt liv" är en omvälvande bok som ger kraft och mod åt kvinnor som vill framåt. Tio enkla budord - en vägledning i konsten att ta makten över och ge sig själv rätten att styra vilken riktning livet ska ta. I den här boken får du också redskapen du behöver för att ta dig vidare i yrkeslivet, utan att skära halsen av dig på vägen genom glastaket. Nestorn i ämnet, Barbro Dahlbom-Hall, förmedlar sina erfarenheter av ett livslångt jämställdhetsarbete till dagens yrkeskvinnor som ska föra utvecklingen vidare. Hon berättar också om sin egen väg mot arbetet med ledarskap och jämställdhet, reflekterar över framtiden och erbjuder några provocerande slutsatser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att vara kvinna över sitt liv : 10 budord för dig som vill framåt
  2. +
  3. Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor : så blir du ekonomiskt starkare, tryggare och friare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor : så blir du ... av Mia Ingelström, Veronica Linarfve (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att vara kvinna över sitt liv : 10 budord för dig som vill framåt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En nyttig och intressant bok att sträckläsa!
    Lena Elisabeth Gyllensten, 8 september 2020

    Många har skrivit liknande böcker och jag har faktiskt läst ett flertal av dem. Barbro Dahlbom-Hall vet vad hon talar om när det gäller kvinnor och näringsliv. Boken ger kraft p.g.a. de många exemplen och det är lätt att känna igen sig utan att snubbla på små förtretligheter.
    Boken uppmanar inte. Den ställer sig inte på barrikaderna och blir därför aldrig tvetydig eller banal. Den är rak och enkel och det är lätt att läsa kapitlen i vilken ordning som helst. Den fick mig att stanna till ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Barbro Dahlbom-Hall