Lesbiska ligan : en sann kriminalhistoria (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lodalens historiska svit (del 2)
Utgivningsdatum
2021-09-21
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189051164

Lesbiska ligan : en sann kriminalhistoria E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-09-21

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett oväntat telefonsamtal. Genom en gemensam bekant har Margit fått telefonnumret och Eva går med på att träffas. Det blir startskottet på en passionshistoria som slutar i rättegång. Inte mindre än fem kvinnor kommer att anklagas för "otukt som mot naturen är" och får schavottera i pressen med sitt kärleksliv.

Tiden är 1943, mitt under brinnande krig, med allt vad det innebar av ransonering, motbok, bomblarm och gengasaggregat. I Per Anders Fogelströms anda skildrar Mian Lodalen ett Stockholm som sjuder av liv. Efter succén med "Lisa och Lilly" återkommer hon med "Lesbiska ligan - en sann kriminalhistoria". En minst lika fängslande och gripande roman kring ett fall som chockerade sin samtid och snabbt blev en riksnyhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lesbiska ligan : en sann kriminalhistoria. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 januari 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - "Lesbiska ligan är andra boken i Mian Lodalens historiska romansvit med verklighetsbaserade berättelser om samkönad kärlek i Stockholm under olika decennier av 1900-talet." Den första boken heter Lisa och Lilly. Jag har läst den, och den fick högsta betyget av mig. Den här boken får något lägre betyg av mig, men jag tycker ändå att boken var absolut bra och intressant, och jag ser fram emot att följa kommande böcker i serien. Kan rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mian Lodalen