Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2020-02-13
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
SAB
Hcg
ISBN
9789189055926
Skräckstorm (inbunden)

Skräckstorm

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-02-13
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Bastian ska börja sista terminen i mellanstadiet och allt är pest. Hans bäste vän Frans har flyttat, mamma fattar ingenting och pappa är ständigt frånvarande. Dessutom hackar skolans stökigaste gäng BRÅK på honom hela tiden. Som om allt detta inte är nog börjar oförklarliga saker hända i spåren efter stormen Alfrida. Bastian är rädd för att de starka vindarna rivit upp sår från en gammal sägen om en fruktansvärd händelse - olycklig kärlek och död. Oron får honom att känna sig än mer ensam och utsatt. Men så börjar en ny tjej i klassen, Lykke, som visar sig vara både modig och cool. Bastian fattar tycke för henne direkt. Han behöver hjälp att stå upp mot bråkstakarna i skolan, och framförallt måste han prata med någon om sina farhågor - ondskan som stormen kan ha väckt.

Strömberg borgar alltid för kvalitét
Jack Werner journalist, författare, Creepypodden

Mikael Strömberg har blivit ett av skräcksveriges tunga namn
Läsa & Lyssna

Mikael Strömberg (1976) är född och uppvuxen i Norrtälje, och bor idag i Roslagens skärgård med sin fru och deras två barn. Sedan skräckromandebuten Vätten (2011) har han utkommit med ett flertal böcker och noveller som alla innehåller skräck- och spökhistorier för både vuxna och barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skräckstorm
 2. +
 3. Sattyg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sattyg av Mikael Strömberg (häftad).

Köp båda 2 för 307 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skräckstorm. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Läskig
  Bokdjungeln , 26 mars 2020

  9åringen hann läsa runt 1/4 innan boken blev lite för läskig. Jag tänker att det ger boken högsta betyg. För det är väl precis så det ska kännas att läsa en skräckbok, man ska ha hjärtat i halsgropen?! Jag som vuxen tycker boken är bra och passar målgruppen. Språket är lätt och handlingen flyter fram i ett lagom tempo. Jag gillar också att man tar upp mobbning då det ger handlingen ett annat djup. En bra skräckis är hur jag summerar denna bok.

 2. Lättläst, lagom läskigt
  Brijdeep Kaur, 14 mars 2020

  En välskriven, spännande och lagom läskig bok som är framförallt riktat till ungdomar men även jag som vuxen tyckte väldigt mycket om boken.
  Jag tycker väldigt mycket om Bastian och även hans modiga nya kompis Lykke. Tankarna flyger tillbaka till min egen tonårsåldern när jag läser om ungdomarna som tar sig ut på ett otäck äventyr utan att berätta för sina föräldrar. 😯😯
  .
  En lättläst bladvändare på lagom längd av 190 sidor och lite större typsnitt som gör det myck... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Skräckstorm