Midnattsrosen : en livslång passion, ett ändlöst sökande (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
586
Utgivningsdatum
2020-01-02
Förlag
Strawberry Förlag
Översättare
Johanna Svartström
Originaltitel
Midnight Rose
Dimensioner
180 x 110 x 37 mm
Vikt
328 g
SAB
Hce
ISBN
9789189057296
Midnattsrosen : en livslång passion, ett ändlöst sökande (pocket)

Midnattsrosen : en livslång passion, ett ändlöst sökande

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2020-01-02
59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.

Från författaren bakom romansviten De sju systrarna!

Elvaåriga Anahita, från en förnäm men fattig indisk familj, inleder en livslång vänskap med den viljestarka och bortskämda prinsessan Indira. Väninnan Anahita följer med Indira till England just innan första världskriget bryter ut. I England träffar hon Donald Astbury, motvillig arvinge till den avsides belägna herrgården Astbury, och hans intrigerande mor.

Nittio år senare möter vi den unga amerikanska filmstjärnan Rebecca Bradley. Hon har världen för sina fötter, men när hennes turbulenta förhållande med den lika välkände pojkvännen tar en oväntad vändning blir hon lättad när hon inser att hennes kommande filmroll, där hon spelar debutant på 20-talet, för henne långt från offentlighetens ljus till ett avlägset hörn av den engelska landsbygden. Strax efter att filmproduktionen startat på det nu förfallna Astbury Hall dyker Ari Malik, Anahitas barnbarn, oväntat upp, sökande efter svar från sin familjs förflutna. Han och Rebecca börjar tillsammans avslöja de hemligheter som hemsökt släkten

En mångfacetterad och filmisk berättelse fylld med oförglömliga karaktärer fångna i historiens svepande vingslag. Lucinda Rileys finaste stund!

En gripande berättelse om förlorad och återfunnen kärlek. - Booklist

Romantisk självsäkert blandas intriger med stora doser tragedi, en skurk som ur en saga och några oförutsägbara vändningar fängslande. - Kirkus Reviews

Lucinda Riley föddes på Irland och efter en tidig karriär som skådespelerska inom film, teater och tv skrev hon vid 24 års ålder sin första bok. Hennes romaner har översatts till 34 språk och sålt över 8 miljoner exemplar över hela världen. Hon har legat på både New York Times och Sunday Times bästsäljarlistor. Romansviten De sju systrarna har gjort stor succé i samtliga länder den getts ut i, och ligger högt på bästsäljarlistorna. En tv-serie baserad på böckerna är planerad.

Lucinda bor med sin man och deras fyra barn vid North Norfolk-kusten i England och i West Cork på Irland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Midnattsrosen : en livslång passion, ett ändlöst sökande. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Helt underbar!

    Jag älskar serien de sju systrarna, och läste denna sedan. Wow säger jag. Vilken fantastisk bok, första gången i mitt liv, jag släpper tårar samtidigt som jag läser. Det bästa jag någonsin läst! 💓

  2. Oförglömlig läsning
    Kim M. Kimselius, 25 april 2020

    Älskar du också Lucinda Rileys serie "De sju systrarna"? Då kommer du att älskad den här boken också.

    Den är skriven i samma anda som ovanstående böcker. Nutid och förfluten tid som vävs ihop. En fascinerande skildring av Indien och England. Spännande, skrämmande och helt omöjlig att sluta läsa. Läs boken! Oförglömlig läsning!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley

Bloggat om Midnattsrosen : en livslång passion, ett ...