Narcissism och psykopati : en bok om dem som aldrig blir lyckliga på riktigt - och deras barn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2020-01-14
Förlag
Vulkan
Illustratör/Fotograf
Eva Träff
Dimensioner
13 x 193 x 140 mm
Vikt
305 g
SAB
Do
ISBN
9789189059979

Narcissism och psykopati : en bok om dem som aldrig blir lyckliga på riktigt - och deras barn

(10 röster)  |   Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-01-14
234
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jag kommer aldrig att vara tyst. Oavsett vad någon säger till mig så kommer jag aldrig att tystna. För om vi tystnar när vi har något viktigt att berätta, så blir världen lite sämre. Varje gång.Jag är ett maskrosbarn. Min far var narcissistisk, men jag skriver böcker om barn och självkänsla. Jag som barn fick inte tillräcklig hjälp att växa, men jag arbetar varje dag med just detta. Att barn ska få bli självständiga i tanken. Hitta lycka och glädje som språngbräda inför livet. Det är det jag lever för, min mening. Om man får en citron, alltså en negativ upplevelse i livet, ska man göra saft av den har jag hört. Göra något bra med det. Jag försöker hela tiden att göra saft av mitt livs citroner. Pappa dog med citronerna i handen, förgiftad av livets gång, och det gör mycket ont i mitt hjärta att tänka på det.Här är en bok om ett tragiskt livsöde, eller egentligen många. Livsöden som med tidig uppmärksamhet och kunskap kanske hade kunnat få bättre slut. Oavsett vad du hade tyckt, pappa, om att jag skriver den här boken, så handlar den om det som tog ditt liv ifrån dig. Den här boken är till dig, var du än är.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Narcissism och psykopati : en bok om dem som aldrig blir lyckliga på riktigt - och deras barn
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Narcissism och psykopati : en bok om dem som aldrig blir lyckliga på riktigt - och deras barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Besviken
  Anna, 11 juli 2022

  Författaren har tagit lite fakta här och där från diverse böcker som tidigare har skrivits om ämnet och blandat detta med sina egna åsikter och tyckande. Vill man lära sig mer om narcissism/psykopati är det bättre att läsa någon annan bok än denna.

 2. Tack för att denna bok finns
  Elin, 22 oktober 2021

  Välskriven och lättläst bok. Alla som har med en narcisist att göra bör läsa denna bok. Mycket som stod hade kunnat varit skrivet ur vårt liv.

 3. Narcissism och psykopati
  Ernst Nils-Erik Hedin (Nacka), 17 mars 2021

  Eva Träff skriver på ett mycket beskrivande sätt som gör att jag förstår bättre hur min mamma var när hon levde.

 4. En mycket läsvärd bok.
  Diana, 29 april 2020

  En mycket läsvärd bok om ett väldigt aktuellt ämne. Boken ger många tankar och många aha-upplevelser både från mitt privatliv och från mitt arbete, där jag jobbat med barn i 30 år. Författaren beskriver hur det var att växa upp med en personlighetsstörd förälder. Många kan med all säkerhet känna igen sig och det. Boken ger många tankar och konkreta metoder hur vi kan hjälpa dessa barn och även hur de kan hjälpa sig själva. Vi får inte släppa de här barnen! Det är allas skyldighet att hjälpa och stötta dem!

 5. En viktig tankeväckare
  John, 15 februari 2020

  Den här boken är en viktig tankeväckare, så väl på ett personligt som samhälleligt plan. Boken är ett måste att läsa för den som vill och behöver förstå vad det innebär att vara utsatt för de här personlighetsstörningarna.

  Som individer och samhälle kan vi göra mycket för att skapa ett bättre liv, inte minst för barnen. Ett stort tack till författaren som delar med sig av sitt allra innersta och för din dedikation!

 6. Att förstå kan vara nyckeln till förändring.
  Camilla, 2 februari 2020

  Otroligt intressant bok som verkligen förmedlar ett viktigt budskap och ger läsaren en tankeställare, stöttning och ökad förståelse kring dagens samhälle där personlighetsstörningar verkar allt mer vanligt förekommande. Boken beskriver vad som kan hända med barn som växer upp tillsammans med föräldrar med personlighetsstörningar, hur dessa barn påverkas och hur kan de komma att påverka vårt samhälle i framtiden. Om man själv är drabbad finner man genom boken också stöd i hur man lättare hante... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner