Supermakten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-07-01
Förlag
Mondial
ISBN
9789189061286

Supermakten E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-07-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Varför äter amerikanerna så gärna middag i bilen? Är det rimligt att ha en militärbudget på 732 miljarder dollar? Och hur är det möjligt att bara 1 av 10 amerikaner har högt förtroende för sina politiker?

USA är inte bara världens mäktigaste land, det är också världens märkligaste. Åtminstone för alla andra än amerikanerna själva. På mindre än två hundra år har tretton små kolonier på den amerikanska östkusten expanderat till att bli supermaktens supermakt.

USA är landet supersize vad gäller allt, från storleken på en läsk till politik till populärkultur. Supermakten förklarar grundbultarna i den amerikanska livsstilen och är en oumbärlig reskamrat längs route 66 eller en underhållande faktabomb för den som vill förstå vad som egentligen händer i USA.

Sanna Torén Björling är journalist och USA-korrespondent på Dagens Nyheter.

Frida Stranne är forskare och USA-expert i både Expressen och TV4.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Supermakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket informativ bok
    Svante, 24 januari 2021

    Särskilt intressant att läsa samtidigt som Trump var på väg ut från Vita Huset och blev ställd inför riksrätt för andra gången efter upploppen i kongressen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna