Familjen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (176.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Philomène Grandin
Utgivningsdatum
2020-06-17
Förlag
Mondial
ISBN
9789189061552
Familjen (ljudbok)

Familjen (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-17
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
VISSA SÄGER MAFFIA, SJÄLVA KALLAR DE SIG PROBLEMLÖSARE.

I områden där samhället sviker står andra beredda att ta sig an uppgiften att skipa rättvisa och utöva makt. Som familjen Al Asim.

Under mer än ett decennium har den prisbelönta journalisten Johanna Bäckström Lerneby följt familjen från Angered utanför Göteborg. Nu berättar hon om hur de kontrollerat en hel förort med 50 000 invånare. Och vad som händer när svenska myndigheter går samman för att försöka slå ut det som kallas det »parallella samhället«.

I detta omskakande reportage får vi följa familjen, de som drabbats av deras brott och myndigheternas jakt för att sätta dit dem -- en gång för alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Bäckström Lerneby

  • Handelsvara: Kvinna

    Johanna Bäckström Lerneby

    FÖRSTA GÅNGEN TRODDE 21-ÅRIGA DIANA ATT HON SKULLE DÖ. FEMTIONDE GÅNGEN VAR KROPPEN INTE LÄNGRE HENNES. Förslaget lät för bra för att vara sant. Ett vårdhemsjobb, en sysselsättning i ett rikt land och en inkomst att försörja barnen med. Och hon sk...

  • Handelsvara kvinna

    Johanna Bäckström Lerneby

    Förslaget lät för bra för att vara sant. Ett vårdhemsjobb, en sysselsättning i ett rikt land och en inkomst att försörja barnen med. Och hon skulle ju inte vara borta så länge. Verkligheten, däremot, visade sig vara någonting helt annat. Diana kom...

Bloggat om Familjen