Hållfast hopp (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2023-06-19
Upplaga
1
Förlag
Stiftelsen Livets Ord
Originaltitel
Resilient Hope: 100 Devotions for Building Endurance in an Unpredictable World
Dimensioner
195 x 146 x 17 mm
Vikt
335 g
SAB
Cia
ISBN
9789189071650

Hållfast hopp

Inbunden,  Svenska, 2023-06-19
207
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vill du leva målmedvetet för Gud och bygga andlig uthållighet för att fortsätta din vandring i tro? Även när bergen känns oöverstigliga? Och världen omkring dig är oförutsägbar och i ständig förändring? Du behöver både något eget och något evigt för att ta steget in i den framtid som Gud har för dig - en särskild sorts uthållighet.

I Hållfast hopp delar Christine Caine med sig av sina lärdomar från vandringar i de kaliforniska bergen och inspirerar oss att upptäcka ett liv fyllt av hållfast hopp, och att bygga styrka genom att bestiga ett berg i taget.

Varje andakt innehåller en bibeltext, Christines egna reflektioner och berättelser, och en avslutande bön. Den här boken kommer att göra dig tryggare än någonsin i Guds plan för ditt liv, och hjälpa dig att hålla blicken stadigt fäst på målet - även när du drabbas av bakslag och besvikelser.

Christine Caine är född i Australien, har grekiskt påbrå och älskar Jesus. Hon är aktivist, författare och en internationellt ansedd talare. Tillsammans med sin man, Nick, har hon grundat A21, en antitrafficking-organisation. De har också grundat Propel Women, en organisation bildad för att uppmuntra varje kvinnas passion, syfte och potential. Christine och Nick bor i södra Kalifornien med sina döttrar Catherine och Sophia.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållfast hopp
  2. +
  3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 446 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christine Caine