Rosenhaven. Binaural udgave (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.4 MB)
Språk
Danska
Serie
Rosenhaven En guidet meditation (del 2)
Inläsare
Iben Plesner
Utgivningsdatum
2021-08-16
Förlag
Plotline Books
Översättare
Joan Smidt
ISBN
9789189073142
Rosenhaven. Binaural udgave (ljudbok)

Rosenhaven. Binaural udgave (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Danska, 2021-08-16

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Denne udgave indeholder binaurale rytmer. Hvis du ikke vil lytte til musik med hjernebølgestimulerende indslag eller gerne vil bruge øvelsen sammen med børn, anbefales det at benytte originalversionen af Rosenhaven, som er helt fri for dette. For at drage nytte af den binaurale rytme skal du anvende hovedtelefoner, og du skal sørge for, at de sidder på/i det rigtige øre.

Rosenhaven er en guidet meditation, som egner sig til alle. Den kan bruges af lidt større børn (fra ca. 10 år) og voksne, og det betyder ikke noget, om du er nybegynder eller vant til at meditere. Den kan bruges til ren og skær afslapning og afkobling efter arbejds- eller skoledagen eller til at afhjælpe stress og angst eller andre psykiske lidelser.* Rosenhaven er ikke en religiøs form for meditation. Den indeholder ikke nogen religiøse eller åndelige indslag og kan derfor bruges af alle uanset tro eller livsanskuelse.

Det eneste, du som lytter skal gøre for at udføre meditationen, er at følge fortællerens instruktioner. Hun starter med at tage dig igennem en enkel indledende afspændingsøvelse og hjælper dig derefter med at visualisere oplevelsen af at befinde dig i en smuk rosenhave, hvor du kan slappe af og opnå hvile.

Lyt ikke til denne meditation, mens du kører bil eller fører et andet køretøj. Hvis du vil lytte til meditationen i nærheden af andre, som fører et køretøj - f.eks. hvis du er passager i en bil eller bus - skal du anvende hovedtelefoner.

*Forskning viser, at alle former for meditation og afspænding har en positiv effekt på vores mentale helbred. Det kan dog ikke erstatte medicinsk pleje.

Sophie Påhlsson, der står bag Sophie Grace Meditations, er en svensk meditationsinstruktør, som tidligere har udgivet en række afspændingsøvelser og meditationer og på både svensk og engelsk (svensk pseudonym: Sophie Grace Meditationer). Meditationen er oversat af Joan Smidt. De engelske og svenske udgaver er indlæst af Sophie Påhlsson selv. På dansk er Rosenhaven indlæst af Iben Plesner, en af Danmarks mest benyttede og erfarne kvindelige speakere. Baggrundsmusik af Christopher Lloyd Clarke.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av , Sophie Grace Meditations