Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (15.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet (del 1)
Inläsare
Sophie Påhlsson
Utgivningsdatum
2021-10-28
Förlag
Plotline Books
ISBN
9789189073210

Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-10-28

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Denna meditation är till för dig som gillar riktigt långa, djupgående meditationer och som vill förbättra alla dina olika typer av dina relationer eller bara känna mer samhörighet med alla och alla. Här har Sophie Grace Meditationer blandat tekniken kärleksfull vänlighet med vägledd dagdröm och har förvandlat processen av att rikta välönskningar till olika mottagare som du känner olika mycket på så sätt att den berättas som en saga som du deltar i. Det enda du behöver göra är att lyssna och föreställa dig att det som hon berättar händer i din fantasi. Välönskningarna är dock bara en del av övningen. Sophie Grace Meditationer lägger också tid på att skapa en känsla av att du och den eller de du ska rikta välönskningarna till är lika varandra och skapa en känsla av samhörighet er emellan. Förhoppningsvis kommer du efter ett tag att tag ta med samma sätt att tänka om andra ut i vardagen.

Anledningen att det är kärleksfull vänlighet som står i fokus är att det i studier visat sig att den har många positiva effekter på utövarna. Framför allt så kan den användas för att förbättra relationer då den naturligt av sitt upplägg kan göra att utövaren känner mer samhörighet och förståelse för andra (och sig själv). Meditationen är också känd för att skapa positiva känslor och tankar hos utövarna, vilket både direkt och indirekt förbättrar relationer med andra.

Övningen kan göras i till exempel ett arbetslag, som en del av ett psykosocialt arbetsmiljöarbete men behövs samtidigt inte heller göras av alla som ingår i de relationer som man önskar förbättra. Övningen har också ett upplägg som gör att den kan förbättra empatiförmågan generellt. Känner du inte att du behöver förbättra några relationer kan du också göra meditationen bara för att njuta av den behagliga emotionella och fysiska upplevelse den ofta skapar.

Inläst av författaren. Inledande musik av Calmtunes. Pianomusik av Jordi Tanyà.

Sophie Grace Meditationer är en sydvästsvensk meditationsinstruktör, författare och översättare som började producera avslappningsövningar, guidade meditationer och sömnsagor för att hon själv saknade produkter hon ville lyssna på. Sedan starten 2014 har ljudböckerna sålts, lånats och streamats sammanlagt över en miljon gånger och finns tillgängliga på tre språk. Intrernationellt används pseudonymen Sophie Grace Meditations. Titlar på engelska och svenska läses in av författaren själv. På danska och kommande nya språk är uppläsarna anlitade röstskådespelare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sophie Grace Meditationer