Fjällvandra längs Kungsleden : en komplett guide till hela leden, från Abisko till Hemavan med bestigning av Kebnekaise (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2020-05-13
Upplaga
3
Förlag
Calazo Förlag
Medarbetare
Rännar, Cajsa (red.)
Dimensioner
182 x 127 x 23 mm
Vikt
468 g
SAB
Rbo,Ncci.08
ISBN
9789189079120
Fjällvandra längs Kungsleden : en komplett guide till hela leden, från Abisko till Hemavan med bestigning av Kebnekaise (häftad)

Fjällvandra längs Kungsleden : en komplett guide till hela leden, från Abisko till Hemavan med bestigning av Kebnekaise

Häftad Svenska, 2020-05-13
289
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att någon gång göra en fjällvandring längs Kungsleden är i det närmaste obligatoriskt för alla svenskar med intresse för friluftsliv och vandring. Den här boken ger en komplett beskrivning av hela Kungsleden från Abisko längs uppe i norr ner till Hemavan i söder. Ett speciellt kapitel ägnas åt vårt högsta berg Kebnekaise.

Etappkartor med alternativa rutter och sevärdheter
Tips på toppturer och dagsut ykter från stugorna
Så bestiger du Kebnekaise
Information om geologi, glaciärer, vegetation mm
Introduktion till fjällvandring för nybörjaren
Massor av stora bilder för inspiration, idéer och planering

Boken är skriven av Fredrik Neregård och Sam Hedman. Fredrik Neregård är naturfotograf och författare som har skrivit era populära guideböcker om Sarek, Nordkalottleden och Kebnekaisefjällen. Han också skrivit tre böcker om vandring, paddling och skridskoåkning om sina hemtrakter i Östergötland. Sam Hedman är frilansfotograf och skribent med bas i Hemavan och södra Lappland. Hans bilder och texter syns ofta i olika dagstidningar och magasin, han är också medförfattare till en guidebok om fjällvandring i Vindelfjällen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fjällvandra längs Kungsleden : en komplett guide till hela leden, från Abisko till Hemavan med bestigning av Kebnekaise
  2. +
  3. Fjällvandra i Vindelfjällen : Kungsleden mellan Ammarnäs och Hemavan och 50 andra turer i Sveriges största naturreservat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fjällvandra i Vindelfjällen : Kungsleden mellan... av Tomas Staafjord, Sam Hedman (häftad).

Köp båda 2 för 578 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »