Vandra i Stockholms skärgård (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2020-03-23
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Rbo,Ncaa.08
ISBN
9789189079359

Vandra i Stockholms skärgård

(12 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-03-23
329
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alla vandringar i den här boken startar med en båttur. En stund senare kliver du av på en ö och börjar gå. Stockholms skärgård bjuder dig som vandrar på en fantastisk blandning av små pittoreska fiske-bodar, sandstränder, solvarma klippor och hamnkrogar. Samtidigt kan du som är uppmärksam hitta orkidéer eller se stora rovfåglar som fiskgjuse och havsörn lyfta från talltopparna.

Turförslagen i boken är utspridda över hela Stockholms skärgård från det natursköna sommarparadiset Arholma i norr till den sista utposten Landsort i söder. Turerna är upplagda med hänsyn till skärgårdsbåtarnas tidtabeller. Om du väljer att åka tillbaka samma dag eller sova över på ett vandrarhem eller i eget tält är helt upp till dig.

Författaren Gunnika Isaksson-Lutteman har skrivit flera populära guideböcker om vandring. Hon är bosatt i skärgårdens huvudstad Vaxholm och har spenderat stora delar av sitt liv bland öarna och fjärdarna, omväxlande i segelbåt, kajak och till fots.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra i Stockholms skärgård
  2. +
  3. 100 balla ställen i Småland

De som köpt den här boken har ofta också köpt 100 balla ställen i Småland av Adam Bergman (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vandra i Stockholms skärgård. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nya tips även för en Stockholmare
    E. Malmgren, 3 februari 2022

    Jag gav bort boken till en person som bor i Stockholm vilket jag själv inte gör, så det var lite av en chansning. Men jag känner mottagaren väl och vet vad han väljer att göra på fritiden. Han blev mycket glad för boken, några ställen hade han redan besökt men många var alldeles okända. Även om de båtlinjer som föreslås kanske i framtiden ändras finns utflyktsmålen ändå kvar. Och framför allt att få tips på utflykter när det kommer vänner på Stockholmsbesök som man vill visa skärgården. Att t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gunnika Isaksson-Lutteman