Vandra i Stockholms skärgård (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2020-03-23
Förlag
Calazo Förlag
SAB
Rbo,Ncaa.08
ISBN
9789189079359
Vandra i Stockholms skärgård (häftad)

Vandra i Stockholms skärgård

Häftad Svenska, 2020-03-23
289
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Alla vandringar i den här boken startar med en båttur. En stund senare kliver du av på en ö och börjar gå. Stockholms skärgård bjuder dig som vandrar på en fantastisk blandning av små pittoreska fiske-bodar, sandstränder, solvarma klippor och hamnkrogar. Samtidigt kan du som är uppmärksam hitta orkidéer eller se stora rovfåglar som fiskgjuse och havsörn lyfta från talltopparna.

Turförslagen i boken är utspridda över hela Stockholms skärgård från det natursköna sommarparadiset Arholma i norr till den sista utposten Landsort i söder. Turerna är upplagda med hänsyn till skärgårdsbåtarnas tidtabeller. Om du väljer att åka tillbaka samma dag eller sova över på ett vandrarhem eller i eget tält är helt upp till dig.

Författaren Gunnika Isaksson-Lutteman har skrivit flera populära guideböcker om vandring. Hon är bosatt i skärgårdens huvudstad Vaxholm och har spenderat stora delar av sitt liv bland öarna och fjärdarna, omväxlande i segelbåt, kajak och till fots.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vandra i Stockholms skärgård
 2. +
 3. Vandra i Stockholm

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vandra i Stockholm av Jonas Sundvall, Fredrik Hjelmstedt (häftad).

Köp båda 2 för 578 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunnika Isaksson-Lutteman

 • Vandra Upplandsleden

  Gunnika Isaksson-Lutteman, Emelie Runfeldt

  Upplandsleden tar med vandraren till flera av Upplands vackraste friluftsområden och naturreservat. Längs vägen finns möjligheter att slå läger i vindskydd vid ensligt belägna skogssjöar eller bo på herrgård och äta trerätters middag. Den här boke...

 • Vandra Gästrikeleden

  Gunnika Isaksson-Lutteman

  Gästrikeleden tar dig med till flera av Gästriklands vackraste natur¿områden. Samtidigt rör du dig genom en fascinerande del av Sveriges industrihistoria. Spåren syns överallt gruvhål, kolmilor, masugnar, hyttor. Kring en del av bruksmiljöerna fin...

Bloggat om Vandra i Stockholms skärgård