Vandra i Skåne (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
323
Utgivningsdatum
2021-05-12
Förlag
Calazo Förlag
Medarbetare
Rännar, Cajsa (red.)
Dimensioner
183 x 128 x 25 mm
Vikt
481 g
SAB
Rbo,Ncba.08
ISBN
9789189079618
Vandra i Skåne (häftad)

Vandra i Skåne

(2 röster)
Häftad Svenska, 2021-05-12
349
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
 

Blommande ljunghedar, branta klippor och fågelrika våtmarker. Forsande vattenfall, snårig trollskog och kritvita sandstränder. Skåne är otroligt varierat för att utgöra en så liten geografisk yta har detta landskap ovanligt många skiftande naturtyper.

Vandra i Skåne innehåller 32 tips på dagsvandringar utspridda över hela Skåne från kortare sträckor på fem-sex kilometer till längre turer på knappt två mil. Här hittar du lätta familjeturer och utmanande heldagsvandringar. De flesta av dem går att nå med hjälp av Skånetrafiken.

Författarna berättar om både välkända naturområden och mer undanskymda naturskatter. Samtliga vandringar går längs markerade leder, några på delar av Skåneleden men de flesta på lokala leder. Boken innehåller även många rundvandringar med start och stopp på samma ställe.

Bakom boken står frilansjournalist Caroline Alesmark och naturvägledare Kenneth Joelsson. De har tidigare tillsammans gett ut guideböckerna Vandra Skåneleden och Cykla i Skåne.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra i Skåne
  2. +
  3. Vandringar på Skåneleden : en upplevelseguide till naturen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vandringar på Skåneleden : en upplevelseguide t... av Caroline Alesmark, Kenneth Joelsson (häftad).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna