Fjällvandra kring Kebnekaise, Abisko och Riksgränsen : färdvägar, dagsturer och toppbestigningar i fjällen mellan Torneträsk och Akkajaure (häftad)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
357
Utgivningsdatum
2021-04-08
Upplaga
2
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
183 x 130 x 25 mm
Vikt
532 g
SAB
Rbo,Ncci
ISBN
9789189079649
Fjällvandra kring Kebnekaise, Abisko och Riksgränsen : färdvägar, dagsturer och toppbestigningar i fjällen mellan Torneträsk och Akkajaure (häftad)

Fjällvandra kring Kebnekaise, Abisko och Riksgränsen : färdvägar, dagsturer och toppbestigningar i fjällen mellan Torneträsk och Akkajaure

(1 röst)
Häftad Svenska, 2021-04-08
299
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Fjällen kring Riksgränsen, Abisko och Kebnekaise är de mest omtyckta och välbesökta i landet. Området är uppskattat av både nyblivna och erfarna fjällvandrare för möjligheterna att kunna ha det bekvämt i stugvärmen samtidigt som riktigt alpina utmaningar finns direkt runt hörnet.

Författaren Fredrik Neregård har vandrat i området i över tjugo års tid och arbetat dedikerat med den här boken under många år. Projektet som har inneburit att rekognosera dal efter dal, utvärdera vadställen och tältplatser, bestiga toppar och fotografera har tagit sin tid.

Boken är illustrerad med utsnitt av riktiga fjällkartor och de fantastiska bilderna visar många gånger platser som är sällan besökta. Ambitionen är att boken ska vara ett pålitligt planeringsverktyg såväl som inspiration att upptäcka allt det som finns bortom Kungsleden.

- Beskrivningar av fler än 50 färdvägar

- Orösade stigar, vadställen och bästa vägval upp på topparna inritade på kartan

- Geologi, natur och historia

- Förslag på varierande turer i området

- Hundratals inspirerande bilder

Fredrik Neregård är naturfotograf och författare till en lång rad guideböcker för den svenska fjällvärlden; Fjällvandra i Sarek, Fjällvandra i Padjelanta & Sulitelma, Fjällvandra längs Kungsleden och Fjällvandra längs Nordkalottleden.

Detta är den andra omarbetade och uppdaterade upplagan av boken utgiven 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fjällvandra kring Kebnekaise, Abisko och Riksgränsen : färdvägar, dagsturer och toppbestigningar i fjällen mellan Torneträsk och Akkajaure
  2. +
  3. Fjällvandra längs Kungsleden : en komplett guide till hela leden, från Abisko till Hemavan, med bestigning av Kebnekaise

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fjällvandra längs Kungsleden : en komplett guid... av Fredrik Neregård, Sam Hedman (häftad).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »