Mountainbike kring Stockholm : upptäck de finaste stigarna - från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2022-03-17
Upplaga
3
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
180 x 125 x 22 mm
Vikt
494 g
SAB
Rbfa
ISBN
9789189079908

Mountainbike kring Stockholm : upptäck de finaste stigarna - från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker

Häftad,  Svenska, 2022-03-17
359
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I denna bok hittar du den bästa stigcyklingen kring Stockholm. Du får tips på allt från smultronställen precis utanför innerstaden till heldagsäventyr längre ut i länet. Ett helt kapitel vigs åt skogarna och hällmarkerna runt Hellasgården ett stigområde i världsklass.

Sedan Mountainbike kring Stockholm kom ut första gången 2012 har stigcykling fullkomligt exploderat i populäritet. I den här tredje utgåvan har sju nya turer tillkommit, många andra har omarbetats och fått justerade sträckningar, men några har tyvärr också plockats bort på grund av cykelförbud.

Vissa av turerna i boken är lätta och passar dig som precis börjat cykla i skogen, medan andra turer är krävande även för rutinerade cyklister. Gemensamt för alla bokens turförslag är att de ämnar ge dig maximal cykelglädje och en härlig naturupplevelse bättre kondition får du av bara farten. Ha en fin tur!

Författaren Aron Gooch har både bred och djup kunskap om stigcykling i skogarna runt Stockholm. Han var tidigare chefredaktör för Sveriges största cykelcommunity Happyride.se, och är även initiativtagare till Tisdagsrajd, som är en institution inom Svensk MTB. Han har dessutom skrivit de två omfattande guideböckerna Sveriges bästa stigcykling del 1 & 2.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mountainbike kring Stockholm : upptäck de finaste stigarna - från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker
 2. +
 3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aron Gooch

 • Sveriges bästa stigcykling - Del 1

  Aron Gooch

  Författaren Aron Gooch har under flera års tid cyklat tusentals kilometer tillsammans med lokala experter i sin jakt på den perfekta cykelstigen. Resultatet presenteras i två omfattande böcker en för södra delen av Sverige och en för norra delen. ...

 • Sveriges bästa stigcykling - Del 2

  Aron Gooch

  Författaren Aron Gooch har under flera års tid cyklat tusentals kilometer tillsammans med lokala experter i sin jakt på den perfekta cykelstigen. Resultatet presenteras i två omfattande böcker, en för södra delen av Sverige och en för norra delen....