Lilla veterinärskolan - din hund från nos till svans! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lilla veterinärskolan
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2022-03-22
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Emma Jansson
Dimensioner
246 x 176 x 10 mm
Vikt
269 g
SAB
uQdfja
ISBN
9789189083424

Lilla veterinärskolan - din hund från nos till svans!

(11 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-03-22
109
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Drömmer du om att bli veterinär? Eller vill du lära dig mer om din hund och hur du ser att den mår bra? Då är det här boken för dig. Här går veterinär Sara genom hunden från nos till svans och tipsar om hur du själv undersöker din bästa vän.

Du får bland annat lära dig:

* Hur du gör för att undersöka hunden själv hemma.

* Hur du klipper klorna.

* Varför hunden kliar sig.

* Hur hunden visar att den har ont eller är rädd.

* Vad du kan göra om hunden har diarré.

Författare till boken är veterinär Sara Klinga Myr som bor utanför Uppsala med hund, katt och en flock höns. Sara har en egen klinik och att få jobba med djur är det bästa hon vet. Illustratör är Emma Jansson som bland annat skapat den populära serien "Upptäck naturen".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lilla veterinärskolan - din hund från nos till svans!
 2. +
 3. Lilla veterinärskolan - din katt från nos till svans!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lilla veterinärskolan - din katt från nos till ... av Sara Klinga Myr (inbunden).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Lilla veterinärskolan - din hund från nos till svans!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok för djurintresserade barn
  Johanna, 24 april 2024

  En otroligt välskriven och pedagogisk bok som kan läsas både för yngre barn (mycket bilder) och av barn som kan läsa själva. Även äldre barn och vuxna kan läsa den som en kort faktabok. Rekommenderar varmt.

 2. Rekommenderas varmt!
  Kaffeläsaren, 31 januari 2023

  Din hund från nos till svans är den första boken i serien Lilla veterinärskolan. Det är en liten bok sett till sidantal (36 sidor), men ser man till innehållet så rymmer den otroligt mycket. Boken är pedagogiskt upplagd och har en tydlig innehållsförteckning i början, så det är lätt att titta efter ett visst ämne och sen bläddra dit. Det finns fakta om hela hunden från nosen ändå bak till svansen. Stort plus i kanten för att författaren också tipsar om hur hunden visar att den tycker något är... Läs hela recensionen

 3. Superfin och trevlig bok.
  Anna, 19 maj 2022

  Supertrevlig bok! Bra informativ text skriven på ett lätt och trevligt vis. Många bra tips och fakta för alla, oavsett ålder, som gillar hundar. Illustrationerna är underbara! Rekommenderas verkligen.

 4. Fin och inspirerande faktabok

  Philip 9 år;
  Det är en fin bok om hundar. Man får lära sig varför hunden kliar sig, varför den kan vara rädd, man får lära sig om nosen, om skelettet, om rumpan, om bajset och många andra saker. Vet ni att hundar har ett tredje ögonlock? Man får lära sig hur man ska göra för att undersöka sin hund också. Sen får man läsa om när hunden dör också. Det är inte så roligt. Bilderna i boken är fina. Det är hon med äpplena som gjort boken och äpplena finns med i boken också.

  Gustav 11 år... Läs hela recensionen

 5. Fantastisk bok
  Eva Rytterlund, 3 maj 2022

  Informativ och läsvärd! Bra fakta och lättläst. Kommer att kunna läsas om och om igen utan att bli tråkig för en liten framtida djurdoktor.

 6. Människans bästa vän
  Grodan, 8 april 2022

  Denna bok bjuder på många fina tips för unga och äldre hundälskare med fantastiska illustrationer. Jag rekommenderar den mycket varmt!

 7. Rolig och lärorik - även för vuxna
  Per-Martin Andersson, 24 mars 2022

  Mycket bra både för nyblivna hundägare och mer erfarna. Lättläst och rolig text och fantastiska illustrationer. Något för alla hundägare.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Sara Klinga Myr

 • Lilla veterinärskolan - din katt från nos till svans!

  Sara Klinga Myr

  Drömmer du om att bli veterinär? Eller vill du lära dig mer om din katt och hur du ser att den mår bra? Då är det här boken för dig! Här går veterinären igenom kattens kroppsdelar från nos till svans och tipsar om hur du själv undersöker din vän. ...

 • Lilla veterinärskolan - Kaniner och marsvin från nos till svans

  Sara Klinga Myr

  Drömmer du om att bli veterinär? Eller vill du lära dig mer om dina smådjur och hur du ser att de mår bra? Då är det här boken för dig! Här går tv4-veterinären Sara Klinga Myr genom kaninen och marsvinet från nos till svans och tipsar om hur du sj...