Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lilla veterinärskolan
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
37
Utgivningsdatum
2023-04-06
Förlag
Triumf Förlag
Medarbetare
Jansson, Emma (form)
Dimensioner
245 x 175 x 8 mm
Vikt
267 g
SAB
uQdfjb
ISBN
9789189083592
Lilla veterinärskolan - din katt från nos till svans! (inbunden)

Lilla veterinärskolan - din katt från nos till svans!

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-04-06
149
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lilla veterinärskolan - din katt från nos till svans! Kan levereras innan julafton
Drömmer du om att bli veterinär? Eller vill du lära dig mer om din katt och hur du ser att den mår bra? Då är det här boken för dig! Här går veterinären igenom kattens kroppsdelar från nos till svans och tipsar om hur du själv undersöker din vän. Din katt från nos till svans är andra boken i populära serienLilla veterinärskolan. Skriven av veterinär Sara Klinga Myr, känd från TV4.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lilla veterinärskolan - din katt från nos till svans!
 2. +
 3. Lilla veterinärskolan - din hund från nos till svans!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lilla veterinärskolan - din hund från nos till ... av Sara Klinga Myr (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Lilla veterinärskolan - din katt från nos till svans!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett borde
  Birgitta Kriisin (Krokstrand), 19 augusti 2023

  Den här boken är ett borde för alla kattfamiljer. Lika givande för såväl barn som föräldrar. Lärde mig som vuxen en hel del nytt. Rekommenderas!

 2. Till alla kattvänner
  Grodan, 28 april 2023

  Även en gammal groda som jag, som har haft katter i hela mitt liv, hade mycket glädje av och lärde mig mycket av denna bok. Den är mycket pedagogisk och intresseväckande skriven och har fina illustrationer. Jag rekommenderar den varmt till kattvänner i alla åldrar!

 3. Ett måste för alla nya kattägare
  Per-Martin Andersson, 20 april 2023

  Givande för alla, ung som gammal. Den är pedagogiskt upplagd och inbjuder till samarbete med barnen. Hur man sköter om den på bästa sätt, vad som är normalt och vad man behöver se upp med. Barn är bra på att ta ansvar för sina djur med rätt handledning. Gör kattens välmående till ett familjeprojekt!

  De superfina illustrationerna är en extra bonus.

 4. Fin fristående faktabok om katten

  Philip 10 år;
  Det finns två böcker i Lilla veterinärskolan. En om hundar och denna handlar om katter.
  Det är en faktabok med rolig fakta och många fina bilder. Det är gömda äpplen i boken så som Emma Jansson brukar göra. Det är roligt att titta efter också.

  I boken får man läsa om hur man tittar på katter som veterinär men också om man vill lära sig mer och kanske förstå sin katt. Man får lära sig om kattens kropp, att hanen har en kaktussnopp, vad man ska ha hemma, kattens k... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sara Klinga Myr

 • Lilla veterinärskolan - din hund från nos till svans!

  Sara Klinga Myr

  Drömmer du om att bli veterinär? Eller vill du lära dig mer om din hund och hur du ser att den mår bra? Då är det här boken för dig. Här går veterinär Sara genom hunden från nos till svans och tipsar om hur du själv undersöker din bästa vän. Du få...