100 härliga hälsodrycker : Juicer, smoothies, soppor, teer och coolers (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
100 health boosting drinks
Medarbetare
Ford, Sarah (red.) / Michniewicz (form) / Conroy, Stephen (foto)
Illustrationer
foto
Dimensioner
200 x 185 x 20 mm
Vikt
600 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789189086920
100 härliga hälsodrycker : Juicer, smoothies, soppor, teer och coolers (häftad)

100 härliga hälsodrycker : Juicer, smoothies, soppor, teer och coolers

(3 röster)
Häftad Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Känner du dig trött och hängig? Behöver du något uppiggande? Här hittar du nyttiga och goda recept för bättre hälsa och ny energi i en vackert illustrerad bok.

"Med denna receptbok som grund finns ingen anledning att slarva med sitt mat- och näringsintag. Ingredienser och råvaror och med få undantag färska frukter och grönsaker med högt innehåll av vitaminer, mineraler och enzymer... Enkla, tydliga recept med såväl näringsvärde och näringsfunktion tillsammans med ett dekorativt färgfotografi slår en överskådlig, övertygande, inspirerande och hälsomedveten knockout på de rådande snabbmatskedjorna" Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Ford

Övrig information

Både för smaklökarna och hälsan! I boken 100 härliga hälsodrycker finns recept på uppfriskande juicer, mättande smoothies, värmande soppor, rogivande teer och svalkande coolers. Välj bland 100 lättlagade och goda recept som alla är sammansatta för att på olika sätt stärka kropp och själ.

Närande och snabblagade drycker för den som känner sig trött och hängig och behöver en snabb energikick. Det är också en bok för den som önskar rena kroppen från gifter, stärka immunförsvaret och förebygga sjukdomar eller bara vill ha tips på goda och nyttiga drycker. Lär dig näringsinnehållet i de olika råvarorna och hur de påverkar kroppen.
Boken har många färgstarka och lockande foton. Genomtänkta och överskådliga register gör att du lätt hittar ingredienser och recept. Även en lista på vitaminer och mineraler, och en lista på symptomer gör det lätt att hitta den dryck som gynnar det aktuella hälsotillståndet.