Relationsbibeln (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (91.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Klara Doktorow
Utgivningsdatum
2020-05-25
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189087064
Relationsbibeln (ljudbok)

Relationsbibeln (ljudbok)

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-25

Styckköp

89
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Här är den kompletta handboken för alla som vill skapa och bevara ett välmående förhållande. Genom att lära dig att uppmärksamma din partner, vårda dina egna behov och fokusera på konstruktiv kommunikation blir det enkelt att få lyckan att vara för evigt.

Med grund i vetenskapliga studier berättar relationsexperten Klara Doktorow och psykologen Veronika Palm allt från hur man bråkar på rätt sätt till hemligheten bakom ett bra sexliv.

Ta chansen att bygga en sundare och mer långvarig relation!

KLARA DOKTOROW är programledare för Vakna med NRJ och har podden Trettio plus trevar med Sofi Fahrman och Tove Norström. Hon är även aktiv som krönikör, skribent och är ett känt ansikte från tv.

VERONIKA PALM är leg. psykolog och har stor erfarenhet av arbete med relationsproblem. 2017 gav hon ut fackboken Mentalisering och psykisk ohälsa hos ungdomar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Relationsbibeln. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gömda budskap får svar
    andypandy74 (Stockholm), 10 september 2020

    Precis som beskrivs i boken sitter vi med svaren i våra kroppar men vi behöver nycklar för att finna dom. Jag tycker denna bok är precis den där nyckeln som kan få en relation att röra sig framåt eller avslutas. Varför grubbla när du kan ta denna bok till hjälp. Fint upplagt med kapiteltext, egna erfarenheter och relationstester.

Visa alla 1 recensioner