Happy Food Green (e-bok) Happy Food Green
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (22.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Happy Food (del 3)
Utgivningsdatum
2020-11-03
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189087347
Happy Food Green (e-bok)

Happy Food Green E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2020-11-03

Styckköp

39 59 Du sparar 34%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den lyckliga maten är grön!

I en tid då vi är mer medvetna om vår hälsa, klimatet och effekterna av dålig djurhållning än någonsin finns det många anledningar att vilja leva ett grönare liv. Men hur ska vi hitta rätt i det ständigt växande utbudet av vegoalternativ och hur ser den bästa balansen mellan hälsa, smak och klimat
egentligen ut?

I Happy Food Green delar stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart med sig av recept och information för att guida oss till ett grönare liv som inte bara smakar bättre, utan även gör både oss och miljön friskare. Happy Food Green är inte bara för initierade veganer eller vegetarianer. Det är även den perfekta kompanjonen för alla som vill närma sig en mer växtbaserad kost och livsstil.

Med revolutionerande forskningsresultat och femtio recept som får munnen att vattnas är det den ultimata boken för allt som rör ett grönare - och smakrikare - liv.

Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella farmgångar genom brittisk och amerikansk tv.

Henrik Ennart är medicinsk vetenskapsjournalist för SvD . Våren 2017 skrev han en artikelserie om hur vi kan äta oss lyckligare, som blev en av SvD :s mest lästa texter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna