Berätta aldrig det här (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
377
Utgivningsdatum
2021-05-15
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Söderberg, Li (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789189087620

Berätta aldrig det här

(52 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-05-15
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Medieprofilen Frida Boisen har aldrig sagt ett ord om den tragiska händelse som genomsyrat så många år av hennes liv med skuldkänslor. Nu avslöjar hon hemligheten i sin hyllade och livsviktiga romandebut.

Mors dag 2007. Frida glömmer att ringa och att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död. Men det är när Frida upptäcker hennes sista hälsning som världen fullkomligt rämnar.

Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. På ett lika litterärt som lättillgängligt språk navigerar författaren genom dåoch nutid, och kombinerar bottenlöst mörker med rak humor och oförställd öppen het i sin strävan att bryta rådande tabun.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Berätta aldrig det här
 2. +
 3. Du är inte längre min dotter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är inte längre min dotter av Frida Boisen (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Berätta aldrig det här. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Berörande och skrämmande
  Louise, 24 november 2021

  Jag blev väldigt berörd av författarens levnadsöde. Har inte kunnat föreställa mig en sådan uppväxt. Strongt att våga berätta och kanske kan det hjälpa andra som drabbats.

 2. En av alla dessa offerhistorier
  Cissi, 26 oktober 2021

  Jag drogs direkt med i berättarens historia, den är mycket välskriven och samtidigt lättläst. Det var svårt att lägga boken ifrån sig och även om den består av ganska många sidor så kändes den inte för lång. Dessutom finns det i pocketversionen en extra berättelse som i alla fall fick mig att börja fundera.
  Och det är tyvärr detta som får mig att ifrågasätta författarens intension med boken som dessutom ska få en uppföljare! Jag kan inte låta bli att dra paralleller till Alex Schulman som... Läs hela recensionen

 3. Berörande familjedrama.

  Väldigt bra bok , gripande familjedrama , som berör och man sträckläser den gärna ! Författaren har ju tidigare medverkat i både Stalker och Lyxfällan.på TV. Med andra ord, ett välkänt ansikte !

 4. Välskriven och viktig
  Märta Marie, 28 juli 2021

  Kul att läsa om en stark kvinna som har både hjärna och ett stort hjärta. Viktigt att berätta istället för att tiga och förneka att självmord tragiskt nog förekommer.

 5. Måste läsas
  Ingrid Edéus , 22 juni 2021

  Otroligt bra skriven med familjemönstret som helhet mycket bra och nära känslorna, ger kontakt direkt..
  Köpte boken i pocket till svärsonen...

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Frida Boisen