Små människor, stora drömmar: Astrid Lindgren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Små människor, stora drömmar
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2020-07-24
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Elsie Formgren, Sten Sundström
Illustratör/Fotograf
Linzie Hunter
ISBN
9789189087774

Små människor, stora drömmar: Astrid Lindgren E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-07-24

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
LÄR KÄNNA EN FÖRFATTARE SOM GENOM SITT LIVSVERK BLIVIT IKONISK FÖR SIN TID

Genom otaliga älskade berättelser som illustrerats och filmatiserats världen över, känner vi henne som vår mest folkkära svenska barnboksförfattare. Här möter vi Astrid Lindgren som brann för berättandet och fantasin och kom att inspirera barn i generationer med sina unika, knasiga och handlingskraftiga karaktärer.

SMÅ MÄNNISKOR, STORA DRÖMMAR. Den oemotståndliga bästsäljarserien utökas med tre banbrytande författare. Små människor, stora drömmar är unikt illustrerade böcker om inspirerande kreatörer, forskare och andra förebilder. De brukar passa barn i åldern 3-7 år.


Maria Isabel Sánchez Vegara är född och uppvuxen i Barcelona i Spanien. Med en bakgrund som creative director inom reklambranschen är hon ständigt på jakt efter nya spännande koncept och idéer. Sedan 2014 har hon skrivit böcker, både för barn och vuxna. Ofta med ett lekfullt ifrågasättande av rådande samhällsnormer och maktstrukturer mellan kön och elit.

Hennes framgångsrika bokserie Små människor, stora drömmar kombinerar kreativitet med lärande och möjliggör ett uppdaterat och nutida möte mellan barn och populärkultur. Böckerna finns översatta till 23 olika språk.

Denna ebok passar e-ink-läsplattor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Små människor, stora drömmar: Astrid Lindgren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin beskrivning, men lite ljug
    -, 16 juli 2022

    Söt och trevlig historia. Jag förstår att man inte vill berätta allt för små barn, men att ljuga och säga att Astrid kort efter att hon fött sitt första barn gifte sig och fick ett barn till, det var väl att ta i. 8 år är det mellan barnen. Inte kort tid i ett barns liv och det låter som hon gifte sig med barnafadern. Vad ger de för signaler till barn till ensamstående mödrar? Varför inte berätta att hon var ensamstående?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Isabel Sánches Vegara