Noll självkänsla : från känslomässigt beroende till medberoende (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2020-05-14
Förlag
Vulkan
Dimensioner
230 x 150 x 150 mm
SAB
Dokb
ISBN
9789189097438
Noll självkänsla : från känslomässigt beroende till medberoende (häftad)

Noll självkänsla : från känslomässigt beroende till medberoende

Häftad Svenska, 2020-05-14
249
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna bok innehåller fall och personliga erfarenheter av klienter som lär sig att tillfriskna från sitt känslomassiga beroende och medberoende. Emotionell smärta är svårare att känna och utstå än fysisk smärta. Det finns många personer bundna till känslomassig smärta och drama. Känslomassigt beroende ar en fysisk, mental, emotionell och andlig sjukdom, som en stor del av vårt samhälle lider av. Ett av dess symtom ar medberoende, och det finns en lösning för det. Medberoende är ett syndrom som består av dysfunktionella beteendemönster som perfektionism, att vara till lags, manipulation, kontrollbehov, bekräftelsebehov, oförmåga att fatta beslut, offerroll, m.m. Medberoende innehåller antagandet av att vi ar ofullständiga. Denna tro förvandlar oss till människor med stort behov av att vara behövda. Vi lär oss att söka kärlek ifrån en plats av ett omättat behövande och göra vad som krävs för att få den. Utan självkänsla förlorar vi kontakten med livet. Det finns bara belöningar kvar som lämnar oss med ångest och tomhet. När vi blir beroende tappar vi var anknytning till livet och får ett andrahandsliv. Denna bok ar ursprungligen skriven på spanska och har översatts till engelska och svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Noll självkänsla : från känslomässigt beroende till medberoende
  2. +
  3. Fri från medberoende : hur du slutar kontrollera andra och börjar ta hand om dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fri från medberoende : hur du slutar kontroller... av Melody Beattie (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lola Sola

  • NOLL SJÄLVKÄNSLA

    Lola Sola

    Denna bok innehåller fall och personliga erfarenheter av klienter som lär sig att tillfriskna från sitt känslomassiga beroende och medberoende. Emotionell smärta är svårare att känna och utstå än fysisk smärta. Det finns många personer bundna till...