Ren styrka & rå nakenhet : bakom fasaden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2020-03-18
Förlag
Vulkan
Illustratör/Fotograf
Stefan Forsman
SAB
Lz Forsman, Pia-Lena
ISBN
9789189097773
Ren styrka & rå nakenhet : bakom fasaden (häftad)

Ren styrka & rå nakenhet : bakom fasaden

Häftad Svenska, 2020-03-18
229
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Boken du håller i din hand är en vackert inpaketerad gåva, innehållande en del av min själ. Väl inslagen och av livet formad. Det trasiga och gömda, och kanske även en del jag helst vill glömma.
Om ungdomstid och söndriga relationer, och hur det är att leva som högkänslig kvinna med ätstörningar i bakgrunden. Som trebarnsmamma med ett tidvis intensivt vardagskaos.
Jag kämpar för att finna tid till att tanka energi, samtidigt som dagens stressade samhälle och pressen från sociala medier får mig att falla ibland. För vi kvinnor borde så mycket. Och hur mycket jag än vill orkar jag inte vilja leva upp till detta förskönade kvinnoideal!
Jag önskar krossa fasaden, åtminstone riva ner den lite grann, och med en rå nakenhet skildra det riktiga livet. Som göms inuti, eller som i många fall trycks djupt ner i tvättkorgen. Today is the laundry-day!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ren styrka & rå nakenhet : bakom fasaden
  2. +
  3. Bakom fasaden : om att vara förälder, anhörig och utsatt för vuxenmobbing

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bakom fasaden : om att vara förälder, anhörig o... av Catrin Söderlund (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia-Lena Forsman

  • Ren styrka och rå nakenhet

    Pia-Lena Forsman

    Boken du håller i din hand är en vackert inpaketerad gåva, innehållande en del av min själ. Väl inslagen och av livet formad. Det trasiga och gömda, och kanske även en del jag helst vill glömma. Om ungdomstid och söndriga relationer, och hur det ä...