Kristallernas kraft : idag och genom tiderna (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2004-01-01
Förlag
Bokförlaget New Page
Originaltitel
Crystal power
Dimensioner
180 x 115 x 20 mm
Vikt
180 g
SAB
Vml
ISBN
9789189120297

Kristallernas kraft : idag och genom tiderna

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2004-01-01
122
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kristallernas kraft är en unik handledning till fler än 300 av de mest populära kristallerna från hela världen. Boken är späckad med de myter och legender som har gjort kristaller så uppskattade under tusentals år, och beskriver hur du kan använda de olika kristallerna hemma och på jobbet för att göra ditt vardagsliv enklare och mer tillfredsställande.
Du hittar beskrivningar om hur du kan använda de individuella kristallerna för healing och andlig och psykisk utveckling, samt en redogörelse för varje kristalls unika egenskaper, så att du kan avgöra vilka kristaller som passar just dig bäst. Dessutom innehåller boken avsnitt om hur du skapar din egen speciella kristallsamling, hur du arbetar med pendlar och en utförlig beskrivning om hur du använder en kristallkula, väljer födelsestenar och zodiakstenar samt hur du kan hela dig själv, dina vänner, familjemedlemmar och husdjur.
Kristallernas kraft är en lättillgänglig bok som är fylld av uråldrig visdom från det forna Egypten, Grekland och Romarriket, vikingarnas Skandinavien, Afrika, Australien och Amerikas indianer. Deras kunskaper kan hjälpa oss att leva lyckligare och mer harmoniskt i dagens hektiska värld.
Boken innehåller även allt du behöver veta om att använda kristallkulor till att se framtiden med.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kristallernas kraft : idag och genom tiderna
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 361 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kristallernas kraft : idag och genom tiderna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inga bilder
  Anna Christina Nyberg, 10 mars 2014

  Det är tråkigt annars helt okej i info texten men som orutinerad om stenars magi så är man lost jag vill ha bilder så man vet hur och man ska kunna avgöra.
  JUST Själv kunna avgöra om, det är den stenen. Nu måste man i butikerna lita på expeditens kunnande en del stenar är infärgade och en del är inte äkta.. Det är en svår värld innan man är kunnig.

 2. Synd bara att det ej var bilder på stenarna. Jag...
  Annie Johansson, 4 september 2013

  Synd bara att det ej var bilder på stenarna. Jag trodde det... Kanske ska stå det om denna bok och liknande böcker.... Ett tips:)

Visa alla 2 recensioner