Stora boken om tarot (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2005-08-01
Förlag
Bokförlaget New Page
Översättare
Natassja Heimbrandt
Originaltitel
The key to the tarot
Dimensioner
180 x 118 x 25 mm
Vikt
190 g
Antal komponenter
1
SAB
Blc
ISBN
9789189120488

Stora boken om tarot

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2005-08-01
114
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En tarotbok för ALLA!
"Massor av människor har genom åren fått hjälp av Cassandra Eason. Det som är så utmärkande för Cassandra är att de människor som kommer till henne för att få hjälp, oftast kommer med oro, bekymmer och problem och därför känner sig ganska nere. Genom alla de år som jag suttit med och tolkat åt Cassandra här i Sverige, har 100% procent av hennes klienter ALLTID lämnat oss glada, lättade och med en känsla av att de nu är på rätt väg till att kunna lösa sina problem. Jag pratade med Cassandra om vad det är i hennes tarottolkningar som gör alla människor så glada och lyckliga och när hon förklarade det för mig, tyckte jag att det är verkligen något som Cassandra borde dela med sig av. Sagt och gjort och så kom den här fantastiska boken till!"
Susanne Fryhl

Cassandra Eason delar här med sig av sin fantastiska kunskap där hon varvar sitt stora kunnande om Tarotkorten med sin psykologiutbildning och sin enorma erfarenhet.
När man läser Stora boken om Tarot inser man snabbt att Tarotkort är inget att vara rädd för och lusten att börja tolka tarotkorten blir så stor att man bara måste ha en tarotlek och starta direkt!
Boken lär dig hur du ska utveckla den intuition och de psykiska krafter du redan besitter. På det viset kan du, oavsett om du tolkar korten åt dig själv, vänner, familjemedlemmar eller professionellt, upptäcka något som inte är en förutbestämd väg utan de underbara möjligheter som vi alla kan få upp ögonen för när vi tolkar Tarotkorten och utforskar våra framtida alternativ. Utforska Tarotkortens fantastiska värld och få de svar du behöver redan idag. Boken vänder sig både till de som aldrig provat Tarotkorten tidigare och till de som redan är vana tarottolkare. Cassandra Eason är en internationellt erkänd författare och clairvoyant medium. Hon har gett ut Tarotböcker på tio språk och undervisar och föreläser om Tarot och alla aspekter av psykisk utveckling. Cassandra använder sig av Tarotkorten terapeutiskt och för att hjälpa människor att upptäcka sin potential, både på det personliga planet och i yrkeslivet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stora boken om tarot
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 353 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stora boken om tarot. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra introduktion
  Paula, 20 september 2011

  Denna bok är väldigt konkret och positiv i sina tolkningar av Tarotkorten. Mycket bra förstabok som även väcker en nyfikenhet för att lära sig mer.

  Denna bok ger inte en endaste "New Age-vibb" utan är härligt befriad från hokus pokus.

  Rekommenderas varmt om du vill ha en stabil grund att stå på när du vill börja tolka din Rider-Waite-lek.

Visa alla 1 recensioner