Vit magi för svarta stunder (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2008-09-05
Förlag
Bokförlaget New Page
Dimensioner
178 x 115 x 13 mm
Vikt
140 g
SAB
Blb
ISBN
9789189120662
Vit magi för svarta stunder (häftad)

Vit magi för svarta stunder

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2008-09-05
128
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Magi kräver att vi inte skadar någon och det är en viktig mycket viktig regel. Att göra svart magi ens för ett uppenbart helt försvarligt syfte sänder ut negativa energier som kommer att studsa tillbaka på oss tre gånger så kraftfullt.
Men tänk om någon försöker ta din man ifrån dig, sprider lögner och skvaller om dig på jobbet, mobbar din tonåring eller langar droger till dem, om du är i en bitter vårdnadstvist som du vet kommer att skada dina barn, om du har otrevliga grannar eller en släkting med en vass tunga som försöker splittra din familj? Hur kan du, med all rätt, försvara dig utan att tippa över gränsen för negativ, så kallad svart magi med dina ord och handlingar.

Denna bok lär dig:
 • Hur du skyddar dig själv och dem du älskar genom att använda positiv bindande magi för att hindra dem som vill dig illa från att skada dig eller din familj och för att stabilisera okontrollerbara situationer som växande skulder eller lamslående rädslor.
 • Skapa amuletter och beskyddande magiska påsar som människor har gjort i hundratals år för att skydda dig själv och ditt hem mot eventuella hot och för att vända en period med otur.
 • Använd dig av hemliga tekniker och osynliga kraftladdningar så ingen annan märker det.
 • Hur du effektivt lägger positiva förvisningsformler för att skicka tillbaka all negativitet till sin källa utan att lägga till några otrevliga energier som skulle få dig att må dåligt.
 • Använda psykiskt försvar för att skydda dig från faror oavsett om de kommer ifrån paranormala källor eller jordiska känslomässiga vampyrer och översittare på arbetsplatsen så du kan kämpa tillbaka och behålla kontrollen.
 • Hur du får tillbaka det som någon är skyldig dig eller det som rätteligen är ditt.
 • Hur du gör för att dra till dig det du desperat behöver för att överleva och för att utvecklas genom sinneskraft.
 • Att klippa banden mellan dig och vad än, eller vem än, det är som hotar att förstöra glädjen vare sig det rör sig en kuvande relation, ett beroende eller en älskare som aldrig kommer att binda sig och som lägger sordin på glädjen.
 • Magi för liv- och dödssituationer
  Cassandra Eason har verkat som en vit häxa i tjugo år och har hjälpt många personer över hela världen att övervinna andra människors elakheter, alltid med en vänlig och god, men kraftfull magi. Nu delar hon sina hemligheter med dig om sin magi med sting.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vit magi för svarta stunder
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 207 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vit magi för svarta stunder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vem har inte hört talas om magins värld. Men att själv...
  Mikka, 23 augusti 2013

  Vem har inte hört talas om magins värld. Men att själv kunna sätta en magi det trodde jag inte var möjligt.
  Men nu har jag verkligen satt en magi själv, som redan har visat sig vara bra för en person.
  Även skicka tankar över Atlanten. Häftigt. Men jag har många kloka gummor och gubbar i släkten, så jag har väl lite gratis i mina gener. Jag satt lite vit magi för min vännina som har haft lite motgångar,
  hon tackade mig med ett stort fång rosor. Men ett varnings ord gränsen mellan o... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cassandra Eason