Genom helvetet mot livet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2020-04-14
Förlag
Vulkan
SAB
Lz Bergenulf, Marie
ISBN
9789189137950
Genom helvetet mot livet (häftad)

Genom helvetet mot livet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2020-04-14
279
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Marie inser att Steve, mannen hon förälskade sig i, inte alls är den person han uppgav sig för att vara. Detta går upp för henne för sent, de har hunnit skaffa barn ihop. Åren med Steve fylls av förnedring, elaka kommentarer och dagliga kränkningar. Marie försöker att leva ett så bra liv som möjligt
med arbete, karriär, vänner och träning, men bryts ner mer och mer för varje dag som går. Det onormala börjar bli normalt och varningsklockorna har för länge sen börjat ringa.När Steves aggressioner går ut över barnen får Marie nog, hon beslutar sig för att lämna honom. Det här beslutet visar sig vara mycket svårare att sätta i verket än hon någonsin kunnat ana. Hon möts av hinder som verkar oöverstigliga. När hon äntligen tar sig ur förhållandet börjar en mycket slitsam och krävande process med inblandning av polis, socialtjänst och slutligen en rättegång. Samtidigt som detta pågår terroriserar Steve Marie och försöker oavbrutet att få kontakt med barnen, som inte längre vill ha med honom att göra. Ska de orka kämpa? Finns det ett bättre liv när detta är över och kommer det någonsin att vara över?

Det här är en berättelse som fokuserar på det s k eftervåldet, det som drabbar den våldsutsatta när denne lämnat relationen. Makten och kontrollen fortsätter trots att relationen är slut. Berättelsen varvas med tillbakablickar från tiden före uppbrottet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Genom helvetet mot livet
 2. +
 3. Kodnamn - PAM

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kodnamn - PAM av Petra Malm (pocket).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Genom helvetet mot livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En otroligt läsvärd tänkvärd bok
  Ninis, 4 november 2020

  Sträckläste denna välskrivna modiga kloka sanningsbok.
  Så otroligt stark skrivet av en mor till sina flickor.. att kunna ta sig ur detta tyreranneri och narcissistiska förhållande med livet i behåll.
  Starkt och gripande som verkligen går in i varje nerv i kroppen. Säger bara Lycka till Marie med ditt liv och fortsatt skrivande.

Visa alla 1 recensioner