Klimatet och välfärden . mot en ny svensk modell (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2013-08-15
Upplaga
1
Förlag
Borea Bokförlag
Medarbetare
Svallfors, Maria (form)
Dimensioner
200 x 150 x 20 mm
Vikt
485 g
SAB
Ubaj,Uh,363.7056109485
ISBN
9789189140851

Klimatet och välfärden . mot en ny svensk modell

(9 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-08-15
209
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kimatförändringarna går allt snabbare. Vår moderna livsstil bygger på ett kolberoende som styr sättet att organisera både arbete och produktion. Sverige är ett litet land och vårt svenska kolberoende märks knappt i den globala statistiken. Vad kan då göras i Sverige för att vända utvecklingen? Redan idag finns den teknik som behövs för att inleda avvecklingen av det kolberoende som kännetecknar vårt samhälle.

I Klimatet och välfärden föreslås en ny svensk modell för industriell om vandling som leder mot ett fossilfritt svenskt samhälle samtidigt som arbetslösheten reduceras. All förändring kräver ett initiativ så är det inom politiken såväl som inom ekonomin. I en värld där allt fler oroar sig över utvecklingen är ett svenskt initiativ viktigt för att bryta det internationella dödläget. Det är en stor struktur omvandling som väntar oss alla.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klimatet och välfärden . mot en ny svensk modell
 2. +
 3. Från terrorns frontlinjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från terrorns frontlinjer av Magnus Ranstorp (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Klimatet och välfärden . mot en ny svensk modell. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppenbok för ambitiöst miljöintresserad
  Lars Magnusson, 12 januari 2015

  Boken är mycket professionellt skriven, och inger stort förtroende genom att hela tiden tydliggöra källorna där författaren hämtat sina uppgifter.
  Innehållet är både faktamässigt intressant, både för den som vill bygga på sin tidigare kunskap, men också för en ambitiös nybörjare inom området.
  En viktig styrka med boken är att den sätter in miljö- och hållbarhetsfrågorna i olika tidsepokers utveckling vilket ger en betydligt bättre förståelse för helheten och dess betydelse, men också... Läs hela recensionen

 2. Den här boken ger en bra och saklig framställning av...
  DataRolf, 29 oktober 2013

  Den här boken ger en bra och saklig framställning av de val vi måste göra om vi ska kunna överleva på sikt på den här planeten. Den är sakligt och analytiskt skriven och belyser både sakfrågan och möjliga politiska lösningar. En bok för varje ansvarstagande medborgare att läsa - och definitivt också våra politiker.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Staffan Laestadius