Inga fler konspirationer (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Gudsögat (del 2)
Inläsare
Otto Milde
Utgivningsdatum
2021-12-20
Förlag
Leopard förlag
ISBN
9789189145528

Inga fler konspirationer Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-20

Styckköp

146

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
På gatan nedanför de vackra husen i Stockholms dyraste kvarter har en högerextrem mobb samlats. Draken och Neo anländer till Strandvägen och gör en brutal upptäckt. Samtidigt kryper utomstående krafter allt närmare Nour och Ulvis i de norrländska skogarna medan Malins team är en oroväckande konspiration på spåren.

Inga fler konspiration är andra delen i Erik Bruuns pulshöjande serie Gudsögat och uppföljare till succén Inga fler hemligheter. En konspirationsthriller som utforskar vetenskapens yttersta framsteg och priset vissa grupper är beredda att betala för att det förflutna ska förbli förflutet. Erik Bruun är före detta militär med lång erfarenhet av antiterrorarbete och säkerhetsoperationer i Sverige och utomlands. Erik Bruun heter egentligen någonting annat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inga fler konspirationer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket spännande!
    -, 5 juni 2022

    Mindre infodump och mer filosofi än föregående bok. Vänta med att läsa den tills fortsättningen kommer, den slutar lite abrubt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erik Bruun