Stora boken om Bokashi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-05-02
Förlag
Leopard förlag
Dimensioner
235 x 195 x 20 mm
Vikt
709 g
SAB
Qecc
ISBN
9789189145757
Stora boken om Bokashi (inbunden)

Stora boken om Bokashi

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2022-05-02
389

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bokashi är metoden som revolutionerar sättet att ta hand om vårt matavfall och samtidigt berika våra odlingsjordar. Intresset har exploderat de senaste åren och nu kommer den första kompletta boken på svenska. Kom och var en del i rörelsen! Genom att starta en bokashihink i ditt kök och syra matavfallet innan det omvandlas till jord är du delaktig i processen att minska växthusgaser, binda kol i jorden och bygga fantastiska odlingsjordar. Den här boken vänder sig inte bara till den som identifierar sig som trädgårdsmästare eller proffsodlare, utan alla vi som har röriga kök, stökiga trädgårdar och ett allmänt mänskligt liv.

Författarna vill göra livet enklare och trädgårdsarbetet roligare. Alla kan känna att de kan göra en positiv skillnad för miljön i sitt vardagliga liv.

I boken får du handfasta råd och kunskaper om metoden och användningsområden, men framförallt är detta en inspirations- bok för alla som är intresserade av odling och vill pröva att komma igång. Matavfall är ju trots allt något som vi alla har. Oavsett var vi bor, om vi har hundar eller höns, stor familj eller liten, bor på landet eller i stan.

Du kan använda Bokashi-metoden för att göra en insats för klimatet och bokens författare kommer guida dig på vägen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stora boken om Bokashi
 2. +
 3. Ett hem : Carl och Karin Larssons värld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett hem : Carl och Karin Larssons värld av Elsa Billgren, Ulrika Ewerman (kartonnage).

Köp båda 2 för 648 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stora boken om Bokashi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra fakta

  En bok som ger fakta och utmärkt genomgång om Bokashi. Hur man använder bokashi från början till slut. Jättenöjd.

 2. Helt toppen
  Språkcafé, 18 maj 2022

  Mycket nöjd. Jättefin bok. Härliga bilder. Lätt att ta till sig texten. Har du inte börjat med bokashi så gör du det säkert efter att ha läst boken.

Visa alla 2 recensioner