Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2020-07-03
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Illustratör/Fotograf
Lotta Myrefelt
Dimensioner
228 x 174 x 8 mm
Vikt
228 g
SAB
Ug.044(yb)
ISBN
9789189147713
En liten bok om mycket bajs! (inbunden)

En liten bok om mycket bajs!

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-07-03
129
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vet du vilket djur som bara bajsar en gång i veckan? Vilket djur som kan bajsa över 100 kilo på en dag? Och vilket djur som inte bajsar en enda gång på hela vintern? Det, och mycket mer, får du veta i den här boken!

"Det här är en rolig och inspirerande bok med två av många barns favoritämnen kombinerade: djur och bajs! Lotta Myrefelts bilder är en skön mix av realism och humor. De är färgglada och vänliga, och gör en på gott humör. Författaren, som också är lärare, har lyckats med något som är varje god pedagogs kännetecken: att berätta något som är så fascinerande, att läsaren genast vill veta mer. Jag blev själv så nyfiken att jag var tvungen att googla för att få veta mer om vombatens kubformade bajs samt fördjupa mig i att sengångaren bajsar så sällan att när det väl är dags så har det samlats så mycket att avföringen motsvarar en tredjedel av djurets vikt." Lektör Mona Örjes, BTJ-häftet nr 16, 2020.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En liten bok om mycket bajs!
 2. +
 3. En liten bok om mycket kiss!

De som köpt den här boken har ofta också köpt En liten bok om mycket kiss! av Anna Hansson, Lotta Myrefelt (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En liten bok om mycket bajs!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rolig och informativ
  Marias bokhylla, 27 december 2020

  Treåringarna tycker: Inte lika intresserade av bajs som femåringen är än, men de närmar sig den ultimata kiss- och bajsåldern, de också. De tyckte att det var roligt att titta på djuren på bilderna och att förfära sig över bajset (många händer över munnen och förfasade ljud) och tyckte också att det var roligt att höra om informationen och förfasas lika mycket över den.

  Femåringen tycker: Femåringen tycker att allt som har med bajs att göra är hysteriskt roligt och slukade den här bo... Läs hela recensionen

 2. Rolig faktabok om bajs
  @barnbokstips, 26 november 2020

  En liten bok om mycket bajs är en rolig faktabok, för de yngre (och de äldre), för bajs är ju roligt! Även jag som vuxen lärde mig saker för jag hade faktiskt ingen aning om att Vombatbajs har sex sidor som en tärning. Kort faktatext och riktigt söta illustrationer! Perfekt att ge till den med bajshumor! Författaren Anna Hansson har vi läst många böcker av och hon är en favorit! Anna har dessutom skrivit galet många barnböcker på bara några år. Illustratör till denna söta bok är Lotta Myrefelt och den är utgiven av Idus förlag.

 3. Bilderbok om bajs för stora och små
  Gustavs bokhylla, 12 oktober 2020

  Philip 8 år:
  Mamma och jag läste boken En liten bok om mycket bajs. Det är en bilderbok som handlar om bajs. Det var flera saker jag inte visste som exempel att fåglar har en kloak istället för ett kiss och ett bajs hål. Mamman städar upp efter sina hudvalpar. Hon äter upp deras bajs. Det finns ett djur som heter Vombat och den bajsar bajskorvar med sex sidor och tjäderns bajs ser ut som ostbågar. Vi hade kul när vi lä... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna