Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
59
Utgivningsdatum
2021-02-11
Förlag
LL-förlaget
Medarbetare
Engblom, Mikael (form) / Granefelt, Lena (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 14 mm
Vikt
430 g
SAB
Qe
ISBN
9789189149021
Odla grönsaker inne : från frö till skörd (inbunden)

Odla grönsaker inne : från frö till skörd

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2021-02-11
222
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
/LÄTTLÄST/

Att få äta egenodlade solvarma tomater är svårslaget! Du behöver varken ha trädgård eller balkong för att kunna odla. Det räcker fint med en solig fönsterbräda. Och så krukor, jord, frön, vatten och gödsel, förstås.

Det är både spännande och tillfredställande att följa hur ett frö blir ett litet spirande skott och med tiden en frodig planta färdig att skörda. I Odla grönsaker inne beskrivs utförligt hur du går tillväga för att odla basilika, tomater, vitlöksblast, krasse och ärtskott. I bild och text visas alla steg tydligt allt från hur djupt du ska så fröna till när det är dags att skörda. Du får även enkla tips på hur du kan äta det du odlat. Odla grönsaker inne är en riktigt lättläst bok som hjälper dig att lyckas med din odling.

Författaren Bella Linde och fotografen Lena Granefelt har tillsammans givit ut flera trädgårdsböcker, bland annat den lättlästa Odla i Sverige. Nu är de tillbaka med en ännu lättare odlingsbok för att alla ska lyckas med sin odling, oavsett förutsättningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Odla grönsaker inne : från frö till skörd
  2. +
  3. Börja odla! : din väg till en egen köksträdgård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börja odla! : din väg till en egen köksträdgård av Bella Linde (inbunden).

Köp båda 2 för 451 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bella Linde