Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
82
Utgivningsdatum
2021-04-28
Förlag
LL-förlaget
Illustratör/Fotograf
Lina Blixt
Dimensioner
183 x 130 x 13 mm
Vikt
202 g
SAB
Hc
ISBN
9789189149038

Under fullmånen

Inbunden,  Svenska, 2021-04-28
161
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
/LÄTTLÄST/

Fullmånen lyser stark över kaféet vid Långsjön. Därinne städar Ali som vanligt. Men den här natten ska inte bli som andra. En kvinna knackar på dörren. Hon presenterar sig som Mona - månbagerskan - och ber om att få komma in och baka. Ali får en känsla av att ha träffat henne förut, och av att han vet vad en månbagerska är, trots att han aldrig tidigare hört ordet.

Under natten kommer flera besökare till kaféet, en efter en. Alla får de varsin kaka av Mona. När Ali frågar vad kakorna innehåller säger hon att det inte spelar någon roll att de viktiga ingredienserna finns i den som äter. Inte förrän dagen gryr och Ali äter sin egen kaka förstår han vad det betyder. Men då är det för sent att tacka Mona.

Lisa Förare är matskribenten som blev romanförfattare och nu också debuterar som lättläst-författare. Under fullmånen är en vuxensaga för alla som dras till det övernaturliga. Det är en bok om dem som bär på en längtan eller sorg så stark att de ibland inte kan sova. Boken är illustrerad med Lina Blixts suggestiva bilder.

"Lisa Förares första lättlästa bok är en helt underbar saga för vuxna, en finstämd berättelse med upplyftande budskap och dessutom illustrerad med fantastiska bilder av Lina Blixt. Språket är enkelt och mycket vackert. En riktigt fin och positiv läsupplevelse!"

Pia Lindestrand, BTJ-häftet nr 9, 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Under fullmånen
  2. +
  3. Strandflickan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Strandflickan av Lisa Förare (inbunden).

Köp båda 2 för 327 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Förare