64 poseringar för porträtt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
25
Utgivningsdatum
2020-03-04
Förlag
Moderskeppet
ISBN
9789189159136

64 poseringar för porträtt E-bok

Yrkesfotografens alla knep för snygga porträtt

E-bok,  Svenska, 2020-03-04
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Den som du fotograferar behöver din hjälp och dina instruktioner för att posera på ett sätt som passar på bild. Våra illustrationer hjälper dig.

När du fotograferar porträtt är det du som skapar trygghet framför kameran. Du är sällan välsignad med någon som redan kan posera ? istället har du troligtvis en lite klumpig nybörjare som behöver dina vänliga men tydliga instruktioner.

Vi har illustrerat 64 av yrkesfotografernas mest populära poseringar och förklarat dem åt dig. Det är klassiska poseringar som arbetats fram genom hela fotografins historia. Du kan studera, träna och lära dig dina favoriter.

Med boken kommer även en nedladdning av alla illustrationer för utskrift. Så att du enkelt kan visa den du fotograferar och hjälpa hen att posera framför kameran på bästa sätt.

Boken är utgiven av Moderskeppet och skapad av proffsfotografer. Moderskeppet lär ut kunskap i digitala verktyg. Över 15 000 medlemmar lär sig från hundratals onlinekurser och e-böcker i foto, bildbehandling, video och design.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna