Kundkommunikation för fotografer (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2020-12-09
Förlag
Moderskeppet
Dimensioner
210 x 148 x 6 mm
Vikt
177 g
SAB
In
ISBN
9789189159365
Kundkommunikation för fotografer (häftad)

Kundkommunikation för fotografer

Häftad Svenska, 2020-12-09
170
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Som egen företagare är det lätt att all tid blir arbetstid. Du vill ge dina kunder fantastiskt service och svarar på sms och mejl vardag som helg, dygnets alla timmar. Känner du igen dig?

I den här boken får du lära dig hur du skapar ett hållbart arbetsflöde som sparar tid och ger kunden konsekvent service.

Fotograferna Linda och Cizzi delar med sig av sin resa till att hitta balans och struktur. Du kommer att lära dig hur du skapar arbetsflöden och mejlmallar; två värdefulla verktyg som hjälper dig att återta kontrollen över din tid. Du blir trygg i att dina kunder får rätt information vid rätt tidpunkt. Själv får du fritiden tillbaka och slipper jobba på söndagskvällar. Det låter väl bra?

Längst bak i boken finns en "arbetsbok" där kan du samla det jobb du gör när du läser boken, för att sedan ta med det in i din verksamhet.

Moderskeppet lär ut kunskap i digitala verktyg. Över 15 000 medlemmar lär sig från hundratals onlinekurser och e-böcker i foto, bildbehandling, video och design.

Fler böcker för kreativa hittar du på www.moderskeppet.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kundkommunikation för fotografer
 2. +
 3. Frihet : tiden går inte, tiden kommer = Freedom : time does not pass, time comes

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frihet : tiden går inte, tiden kommer = Freedom... av Jan Nordström (häftad).

Köp båda 2 för 255 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Alltid för er : en sann historia

  Gunilla Lindh, Cecilia Berglund

  "Min man och jag var lyckligt gifta. Vårt liv bestod av mycket arbete, rikt umgänge, resor, vandringar i Alperna och operakvällar. Livet var bekymmerslöst. Problemen i vår relation började när jag upptäckte att vår äldste son var annorlunda. ...

 • Alltid för er

  Gunilla Lindh, Cecilia Berglund

  Min man och jag var lyckligt gifta. Vårt liv bestod av mycket arbete, rikt umgänge, resor, vandringar i Alperna och operakvällar. Livet var bekymmerslöst. Problemen i vår relation började när jag upptäckte att vår äldste son var annorlunda. Under ...