A lioness's roar : a poetry collection (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2020-08-18
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
210 x 135 x 6 mm
Vikt
116 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789189161191
A lioness's roar : a poetry collection (häftad)

A lioness's roar : a poetry collection

(7 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad Svenska, 2020-08-18
164
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
A Lioness" s Roar är en diktsamling som precis som namnet antyder; en känslofylld bok som tar upp nutida frågor om islamofobi, förtryck och rasism. Den riktar sig även till alla människor som är på en resa mot självkännedom och egenmakt. A Lioness"s Roar fångar livets alla ögonblick samt konsten att växa som människa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. A lioness's roar : a poetry collection
 2. +
 3. Flickan på perrongen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flickan på perrongen av Gill Thompson (pocket).

Köp båda 2 för 243 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av A lioness's roar : a poetry collection. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pure art
  Jamusekura, 16 augusti 2022

  This book is written with such grace and touched me in so many ways, can't wait for more of your amazing words! A must read for any poetry lover.

 2. Boken som fångar
  aquarellmuslimah , 3 augusti 2022

  Väldigt speciell bok eftersom den är skriven på två språk, engelska och svenska. Man kan relatera till islamiska motiv men också till helt vardagliga ämnen som alla, oavsett kön eller religion, kan känna igen sig i. Sorg för hemlandet, kärlek för familjen, drömmar, livsfilosofi och mycket mer.

 3. Rekommenderas starkt
  Rabab, 10 januari 2021

  Mycket välskrivet och inspirerande bok. Som läsare kunde man relatera till stora delar av boken, dessutom är boken skrivet på ett speciellt och unikt sätt.

 4. Ett måste till boksamlingen!
  Susu, 8 december 2020

  En vacker och känslofylld bok som handlar om livets mot- och medgångar. Rekommenderar alla att läsa den. Ett måste till din boksamling!

 5. Älskar denna bok!!
  Somaya Mohamed, 29 november 2020

  Jag är inte mycket av en läsare men jag är helt kär i denna bok. Den är inspirerade på så många nivåer. Skulle 110% rekommendera!

 6. Vilken debut!
  enbrabok, 19 november 2020

  det här är fantastisk läsning. Det är välskrivet och lyfter ständigt aktuella ämnen som islamofobi, rasism, förtryck. Boken ger mod och hopp, och påminner läsaren om att gå sin egen väg. Den ger mersmak och jag tycker verkligen att andra ska läsa. Tack Fatima, jag hoppas att vi får höra mer av dig

 7. Så bra!
  The reader, 5 september 2020

  Svårt att tro att A Lioness's Roar är Fatimas debutbok. Hon har talang, och en egen stil när hon skriver! Älskade boken.

Visa alla 7 recensioner