Resan till Kungens rike (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2021-04-06
Förlag
Pärlan Förlag
Illustratör/Fotograf
Anna Andersson
ISBN
9789189169234
Resan till Kungens rike (e-bok)

Resan till Kungens rike E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-04-06
59
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det är konstigt att saker kan vara så annorlunda mot vad de ser ut att vara. När det verkar som om allting är slut så ska äventyret precis börja.

Torvas mormor är sjuk och flyttar till Kungens rike. Nu är det Torvas tur att hitta sin väg dit. Resan tar henne genom många olika världar, över öar och moln, genom mörker och ljus. Hon möter farligheter, troll, drakar, hunger och törst, men hon behöver inte möta det ensam. Med sig på färden har hon hästen Ädelsten, som har vingar men som inte kan flyga, ett svärd och en särskild bok som kungen gett henne. Den kung som räddade henne från Ledsamhetens ö och som på ett märkligt vis följer henne på resan.

Resan till Kungens rike är lättläst och spännande, samtidigt som den bjuder på djupa insikter om livet och döden, om vem Gud är och vilka vi är i honom, om den resa vi alla måste göra. För någon i sorg ger den tröst och hjälp och för alla andra, vuxna som barn, är den en vacker, spännande saga, där författarens stilsäkra och inkännande illustrationer lyfter texten ytterligare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »