Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2021-10-26
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Illustratör/Fotograf
Julia Wingård
SAB
Hcg
ISBN
9789189169289
Kartvärlden (inbunden)

Kartvärlden

Inbunden Svenska, 2021-10-26
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Ta steget in i en förunderlig värld och lär dig finna väg efter en annan karta

Sagas lillasyster är döende. Men när Saga upptäcker Kartvärlden får hon ett uppdrag som kanske, kanske kan hjälpa hennes familj. Kartan leder till olika portaler och i varje portal finns en nyckel som kan visa henne vägen, och en sanning. Portalerna leder till underbara platser, men också till en mörk och farlig plats: Dödsskuggans dal ... Finns det något sätt att rädda Sagas syster? Hur ska hennes mamma få tillbaka sitt hopp? Vilka är de hemska bläckfiskmonstren? Och vad är Kartvärlden egentligen för plats?

En bok för barn om Guds rike mitt ibland oss, om Jesus och om bönens makt, om Guds närvaro, kärlek och omsorg och äventyret i att vara hans barn, oavsett livets omständigheter. Lyxigt illustrerad av Julia Wingård med många illustrationer som ytterligare förstärker känslan av att ta Jesus i handen, in i Kartvärlden.

FÖRFATTAREN CHRISTIN S. SALANDER: Kartvärlden kom ur tanken på att vi som kristna inte behöver följa samma karta som världen omkring oss. Vi får navigera efter en annan karta. Jag började fantisera om hur en sådan karta skulle kunna se ut. Kanske som i Kartvärlden. Boken kom ur en längtan att visa på Guds närvaro mitt i vårt liv, även när vi inte alltid ser det och särskilt när mörkret är som svartast omkring oss.

Christin har två tidigare utgivna böcker, på Gospel Media förlag (nu Sjöbergs) och på Pärlan.

OM ILLUSTRATÖREN: Julia Wingård har studerat konst, bild och grafisk form på olika folkhögskolor. Hon målar allt möjligt, men hennes största passion är att måla berättelser riktade till de yngre läsarna. Den eviga inspirationskällan är hennes egna tre barn. Hon har även illustrerat andaktsboken Födelsedagsfesten för Pärlan Förlag 2021.
Visa hela texten

Fler böcker av Christin S Salander

  • Flygande Matta

    Christin S Salander

    Inte vet jag om du tror på de där sagorna om förtrollade mattor, blodtörstiga drakar och om äventyr på fantastiska platser och enhörningar och allt möjligt sådant där som låter så vackert - och spännande - men det gör i alla fall jag. Vilket kansk...